|
![]() |
#1 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
Dva misa/dva kursora na jednom kompjuteru
Ok, da pocnemo pricu. Imam, znaci, dva monitora (dualview, extended desktop) na jednu kutiju prikljucene. E sad, dosao ja na ideju (za koju ce se ispostaviti da nisam ni priblizno jedini) da dok ja na jednom monitoru radim, na drugom moja cura radi nesto drugo sa naravno, drugim misem i zasebnim kursorom...Lijepa ideja, ne ![]() I tako sam se uputio na malo googlanja, sto je potvrdilo da definitivno nisam jedini koji bi htio tako nesto...Takodjer sam ustanovio da takva rjesenja vec postoje za os X i linux, ali ne naravno za Windowse.... Dobra vijest je da postojiu par aplikacija koje to mogu postici i u windowsima, ali ne rade bas najuspjesnije.... Jos bolja vijest je da se veliki Microsoft ukljucio u razvoj aplikacije koja ce to omoguciti... link Smijesna vijest je da gospoda koja su razvila takovu aplikaciju za OsX rade na razvoju iste aplikacije za windowse....i kako stvari stoje, izbacit ce to prije microsofta ![]() Znaci, Microsoft je tek u ranoj alphi po tom pitanju, i nade izgleda za blizu buducnost ima... Naravno, ako netko zna za aplikaciju koja to moze vec i sada u windowsima, input je vise nego trazen ![]() Takodjer komentari su pozeljni na ovu vijest i misljenja, je li nam to uopce potrebno ili samo jos jedna od beskorisnih featurea koji su neiskoristivi ili donose vise problema nego radosti ![]()
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja o tome već dugo razmišljam zašto tako nešto ne postoji, ali da se može koristiti i još jedna tipkovnica, odnosno, da bi komp mogao koristiti za istovremeno obavljanje dviju funkcija, primjer: dvije word aplikacije na kojima bi se zasebno radilo, znači, dva monitora, dvije tipkonvce, dva miša, ali jedan komp... što se tiče zahtjevnosti takvog posla, to nije nikakav probelm, današnji kompovi bi mogli pognati i 10 office aplikacija istovremeno... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A ako je netko vizualni tip, zgodna demonstracija MultiPoint-a se moze pogledati tu (Saudijac je najjaci) ![]() ![]() mms://wm.microsoft.com/ms/evnet/MultiPoint_s_ch9.wmv
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 11.02.2007. u 11:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|