|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
WebnWalk 2.3kbs!!!
jucer mi aktivirali,sada postiji jedan jako iritantan problem,kada se spojim,brzina veze pise 460.8kbs a kada ocitavam stranice i idem nesto skinuti gore je od modema,nikad vise od 3kbs...zvao sluzbu nemaju pojma,imam d600e i e370 oba podrzavaju edge...mora biti to brze,zna tko rijesenje???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
CARNet-ov mjerac brzine i meni kaze 2.3 kBps, ali downlod mi je oko 8 kBps i na µTorrentu i Firefoxu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MiningMod
|
meni radi,trenutno,kada ima dobar skignal a moze biti max 4 crtice od 7 kod mene u ovoj rupcagi... i onda skida od 15-20kbs zavisi kako mu dode...al nekada je uzasno stranice cekam da se ocitaju po 30 i vise sek...trenutno je ok...al treba to biti bolje... domy_os kako je tebi spojen na 115,2kbs?? meni stalno pise 460,8kbs .....a duplo sporije od tvojeg...hm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Ni meni nije jasno zašto piše da je spojen na 115 kbps, ali tako mi je na tri kompa. Imam Nokiu N70 i u njoj ne treba ništa posebno namještavat, samo na kompu. Kao pozivni broj stavite *99#, korisničko ime i lozinka nek bude prazno, a pod Start > Control Panel > Phone and Modem Options > kartica Modems > klik na "modem" koji koristite > Properties > kartica Advanced > Extra initialization commands stavite at+cgdcont=1,"ip","web.htgprs" točno tako kako piše.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Stavi taj koji sam napisao. Evo trenutno surfam preko w'n'w-a jer Xnet jede gogija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
uspio sam nasao sam u opcijamam moba, bilo mi je mobile networks - gsm/3g networks podeseno GSM only pa je islo preko EDGE-a, sad sam stavio GSM and 3G i sad je brzina kao i kod domy_os nadam se da ce i tebi FRipper pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MiningMod
|
ja necu uspijeti,hvala na pokusaju pomoci mi,jer moji mob,bar ovi za sada,nemaju 3G vec samo edge...a kada rijesimo t-com...uzeti cu si neki,razmisljam o nokia N93...bas mi simpa....al budemo to jos vidjeli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|