|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Filipović-Sanchez
Noćas u 03.30 (uvodna emisija) meč u 04.00 na NovaTv Mislim da se isplati ostati budan ![]() To mu je prva borba u kavezu, dobio je dvije i pol milje za prelazak u UFC-koliko vidim Sanchez je super nabrijan...nadam se da će biti zanimljivo.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
vrijeme je da isprobam auto recording i auto shut down sa svojom dvb-t ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
sad u 1 u onoj emisiji su javili da bude pocelo tek u 4 zbog neke promjene u protokolu pa idu 2 meca pa onda nas Milicajac . mislim da bude dobra borba |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nadam se da mu karijera bude uspješna kao i do sada. Ovaj UFC je opaka stvar, bez obira što na papiru Pride izgleda gore. U UFC-u ima baš onih pravih uličnih fajtera, sposobnih na sve. Od prsta u oko/šupak do čupanja srca iz grudnog koša. Pratio sam ga prije konstantno i stvarno se dalo vidjeti najgore od najgorih boraca. Po pitanju prljave borbe mislim. Ako se Mirko ne snađe u prvih pola minute na novo okružje bude gadno. Nije isto ring i kavez, psihološki to djeluje drugačija na borca. Ili te nabrije ko psa ili te splaši. Nada se psima u ovom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
"Od prsta u oko/šupak do čupanja srca iz grudnog koša" Ništa od toga naravno nije dopušteno ![]() Sretno Mirko, mislim da ne bi trebalo biti problema za njega, ali uvjek se može iznenaditi.
![]() |
#9 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Pravila UFC-a ne dozvoljavaju neke udarce koji su u Pride-u dozvoljeni, npr udaranje protivnika (cipelarenje) dok je na podu , naskakivanje na protivnika nogama dok je ovaj na podu itd. sve u svemu pride je "suroviji" od UFC-a. Kao sto je tor rekao najveci problem Mirku bi mogao biti kavez, koji je znatno veci od ringa, mislim da su mu dimenzije 9,3x9,3 metra, a to zna zbuniti fightere naviknute na ring. Mirko je puno jaci borac od sancheza, i ova borba ce mu biti malo jaci trening!!
![]() |
#10 |
galaxy 2 galaxy
Datum registracije: Aug 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=VhvZO9ALuMQ sanchez je smiješan...žao mi ga je lol koji komentari na youtubu ![]() Eddie "about to get killed" Sanchez |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.youtube.com/watch?v=kRDMf...elated&search= iako sam gledao intervju sa sanchezom..pa lik mi uopce nije neki napuhanko..izgleda kao ok lik...nema forsa..prizna da je mirko iznad njega..da ce biti teska borba..sve fer... nadam se da ce borba biti duga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma jedino me strah u ovom mecu da prebrzo ne zavrsi jer znamo da Sanchez nema sanse jer Mirko je po kvaliteti puno ispred njega
![]() |
#15 |
The Dark Side of Moon
|
domy će snimat ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ili DOdji u Vinkovce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Uhhh...večeras ***ena noć,nakon sinoćne pijanke,večeras ja i cura,2 frenda i 2 frendice prvo navalit na film Borat ( : goood : ),a onda uz cugu i klopu čekat Mirka,***eeeeeeeeeeena subota : goood :
![]() |
#18 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() gledao sam nedavno neku snimku tog UFC i neki tip imao 2 pletenice i ovaj mu usred borbe otkine jednu: giljotin, barem se to mirku nece dogodit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
na svu sreću da ga ti neigraš ![]() ![]() inače, mislim da taj sanchez i nije nešto, mirko će ga natuć, nema taj sanchez neku boksačku tehniku sve je to đendarenje, uđenda protivnika s projektilom i onda je protivnik gotov, no mirko je navikao na te stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#22 |
Premium
|
Ovaj edi sančez ima nekako nepravilne udarce, kao da odguruje, idu u koso, nema eksplozivnosti. Još točno 2 sata |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
nece prije 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Malprije sam si podgrijao perket, prošetao psa na pipi... pa nikad dočekat, razmišljam dal kavu popit... Nadam se da će ga Mirko expresno sredit i odmah skačem u krevet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|