|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedna mala pohvala..
Moram jednostavno čovjeka pohvaliti..radi se o uvaženom članu Vuci, trebalo mi je zalman mountati,i papst..čuli se,čovjek došao..ubio se tu sat vremena sa šarafljenjem..i sve to besplatno napravio.. Svaka čast,eto..da ne ispadne da je prošlo neprimjećeno s moje strane,osim osobne zahvale evo i ovim putem..tnx.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da bi čovjek reč rekel ^^ Glavno da se upalilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Moderator
|
Thedream je trebao pomoć, izjadao se na forumu i eto. Živi 10min od mene i nije mi bio problem pomoć. A čovjek mi dao i vent od 80mm jer njemu ne treba ![]() A naplaćivat od studenta nekog, nikada ![]() Nije to bilo instaliranje windowsa ili nečega dugotrajnog pa mi je bilo drago pomoć. A i upoznaš ljude, nikad neznaš kad će on meni trebat nešta pomoć ![]() P.S. Dobar komp thedream, disejblaš LAN i restarta se taj računar ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
upravo to je bit priče. ja sređujem kompjutere nakon posla u prosjeku 5-7 puta tjedno, frendovima, znancima i ostalima. samo ostalima naplaćujem ![]() ako netko treba pomoć, ako znam i mogu drage volje ću pomoći @bugica, ako trebaš neku pomoć, javi se slobodno na pm.
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pohvale Vuci, ali me zanima kak to da mu je trebalo cuku vremena za posao od 5 minuta ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Pa smo tražili po stanu. A i čuj, nije moje, pa sam max. pazil... A i T-komovac je bio u isto vrijeme...Uglavnom, malo je duže potrajalo, ali komp je iz prve upalio ^^ @ syss LOL, Ti znaš stvari ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ma ubit ću te zbog ovog firewalla..nikako da ga namjestim sad,kolje se brijem i sa onim od XP-a..haha..morat ću AVG ponovo šiknuti..reinstall... T-komovca neću komentirat uopće,sad ću ja doć kaže..ja ono,pa dobro di ste,kao za koliko..ma tu sam ja kaže...5min od vas...dobri smo si kao..i skuži da mi kabel ne valja...LOL...bijeli neće palit na kasdi,crni oće...ma daj pliiiizz..: bonker2 Nemoj ti protiv mog kompa..znaš hahaha...tower je životinja..6g star..ali u 5 klikova ga rastvoriš da je ravan sa zemljom..sve se da skinut.. ![]() Sredio sam fajrvol..LOL..simple reinstall i stvar rješena..ma profil blesavi se klao sa XP firewallom..sad je sve ok,XP je off..ovaj radi ko sat.. Nisi spomenuo sticker na dar isto..za donatore ![]() A Vuco nisi me sjetio da ti emulatore pokažem..za Super nintendo..mogli smo ubit vrijeme malo sa nba live 95 il ne znam nba jam-om.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 06.02.2007. u 13:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
Moj bed!: bonker2 ...drugi put hoćemo,ma sve je bilo navrat nanos,još i t-comovac na vratima.. Drugi put,promise..zbilja sam zaboravio,a znam da sam se rekao javiti..još mi se čini i da sam vuci poslao poruku da ćeš i ti doletit...: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
A bome da. Jesmo se dogovorili zbrda-zdola. Meni nisi ništa za Gabrea rekao : stoopid ![]() ***iga stari, nisam htio više smetat tamo kod tebe. Glavno da sam vidio Dungeon Siege 2 ![]() ![]() Gabre, zalman u pogonu se čuje na 12V (ako je sve ostalo max. utišano, kao npr. kod tebe). I da, nisam ti ja sredio firewall, on nije radio od kad sam ja došao. To krivi T-komovca. Stiker od zalmana ako nekom treba, plavi lepi (vjerujte mi na riječ). 5-10kn i pusa u čelo.
![]() |
#18 |
Banned
|
A onda sam zabrijao...stvarno evo,zaboravio na Gabrea...next time.. ![]() Dobio sam smeće od kasde,bijelca onog usranog..malo radi malo ne..koma..sve mi se čini da mu se crno piše ako zašteka još jednom..uletava siemens..: bonker : Sredio sam firewall..sad scan radim sa AVG-om,popio sam izgleda par stvari na netu..adwarea i smeća pa to da riješim.. Tiho je i dalje sve..stvarno evo,groblje..ma t-comovac je legenda..evo sad ću ja doć,ne ne..da sam ne znam šta radio,od ručka sa starcima,kreveta s curom,pitaj Boga šta ne...ma sad ću ti ja doć...dobar je,ni pet ni šest...a kad se sjetim da ih neki čekaju po mj,dva...koja LOLčina...: baad : Stiker daj athi u donatore..cekija vrijedi,10kn... I moram te ispraviti..kako mi možeš dungeon siege uspoređivati sa Baldurom2 jooooj...još kolekšn...jedinica,exp i dvojka i njen exp za 120kn..ma mraaak ![]() Baldur je..ne DS |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zaboravili ste na GABRU ! U U UUUUUUU ![]() |
![]() |
![]() |
|
|