Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.02.2007., 11:24   #1
Gandalf Bijeli
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Windows millenium-new connection

Pozdrav!
Imam problem sa stvaranjem nove konekcije na win mill.Naime sve metode koje sam pokusao ne funkcioniraju...uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi.Ako imate vremena i volje napisite mi bilo kakve prijedloge kako napraviti new connection u ovom operativnom sustavu,odnosno kako potpuno izbrisati stare postavke jer mislim da to utjece na sve...hvala svima.
Gandalf Bijeli je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2007., 11:31   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne pratim te, moram priznati. Obrišeš sve konekcije, pokreneš vizarda, ukucaš podatke i to je to. Što točno misliš pod "uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi"? Ti ukucaš svoj broj tipa 077 600 000 a on izbaci ovaj?
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.02.2007., 21:40   #3
Gandalf Bijeli
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ne pratim te, moram priznati. Obrišeš sve konekcije, pokreneš vizarda, ukucaš podatke i to je to. Što točno misliš pod "uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi"? Ti ukucaš svoj broj tipa 077 600 000 a on izbaci ovaj?
Sorry napisao sam pitanje malo nedefinirano,no bas zbog toga da mi odgovore svi i sa osnovnim stvarima kao sto si i ti napisao...obrisao sam bar 25 puta sve konekcije i sve podesio..napravio sam to puno puta do sada,no ovdje ne kuzim o cemu je rijec..npr..ponekad izbaci neki svoj broj,odnosno poredak znamenki(tvoj primjer bi bio 0 77 60 9 00-otprilike)
Preko wizarda ne ide,a i sve ideje koje sam imao za "rucno" unosenje podatak ne funkcioniraju.Racunalo je od mog frenda, i mozda je negdje nesto obrisao..no sa konekcijama nikada nisam imao problema do sada...
"uvijek se pojavljuje ponovo isto" je broj ispisan na ovakav nacin i nemoguce je napraviti novu konekciju...uvijek se vraca na taj stari broj...
Nadam se da sam malo bolje opisao problem...
..i ako je obrisao nesto zanima me sto moze obrisati u konekcijama?
Hvala za odg.
Inace forum Vam je super..godinama ga vec citam,no nikada se nisam ukljucivao...no ovo me zanima jer me zanima koja "linija koda" gnjavi..
Gandalf Bijeli je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2007., 00:03   #4
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
gle za pocetak windows millenium su puni bugova tako da moguce da je ovo jedan od njih

stvarno neznam u cemu bi mogao bit problem medjutim kako sam kazes to si napravio vec masu puta i onda ne vidim sta bi drugo moglo bit problem osim samih win
hash je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno