|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Windows millenium-new connection
Pozdrav! Imam problem sa stvaranjem nove konekcije na win mill.Naime sve metode koje sam pokusao ne funkcioniraju...uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi.Ako imate vremena i volje napisite mi bilo kakve prijedloge kako napraviti new connection u ovom operativnom sustavu,odnosno kako potpuno izbrisati stare postavke jer mislim da to utjece na sve...hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne pratim te, moram priznati. Obrišeš sve konekcije, pokreneš vizarda, ukucaš podatke i to je to. Što točno misliš pod "uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi"? Ti ukucaš svoj broj tipa 077 600 000 a on izbaci ovaj? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Preko wizarda ne ide,a i sve ideje koje sam imao za "rucno" unosenje podatak ne funkcioniraju.Racunalo je od mog frenda, i mozda je negdje nesto obrisao..no sa konekcijama nikada nisam imao problema do sada... "uvijek se pojavljuje ponovo isto" je broj ispisan na ovakav nacin i nemoguce je napraviti novu konekciju...uvijek se vraca na taj stari broj... Nadam se da sam malo bolje opisao problem... ..i ako je obrisao nesto zanima me sto moze obrisati u konekcijama? Hvala za odg. Inace forum Vam je super..godinama ga vec citam,no nikada se nisam ukljucivao...no ovo me zanima jer me zanima koja "linija koda" gnjavi.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
gle za pocetak windows millenium su puni bugova tako da moguce da je ovo jedan od njih stvarno neznam u cemu bi mogao bit problem medjutim kako sam kazes to si napravio vec masu puta i onda ne vidim sta bi drugo moglo bit problem osim samih win |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|