|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
savjet, koji centralni
znaci imam dvojbu između JBL centralnog zvučnika cijena mu je nekih 800kn na gotovinu (jedina frka je sta nisam zapisao model ![]() http://www.mission.co.uk/model.php?m...=2§or_id=1 hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobar je centralni a pogledaj ovaj Magnat jeftiniji je a bolje u ve-mili: Šifra: 42308 Zvučnici Magnat Monitor Center 210, bukva Gotovina / kartice: 489,25 kn http://www.ve-mil.hr/grafika/proizvo...0308_42308.jpg Model Monitor Center 210 Tip Magnetski oklopljeni 2-sistemski Snaga 75 Watt 150 Watt Peak Impedancija 4 - 8 Ohm Frekvencijski odziv 40 Hz - 2000 Hz Osjetljivost 90 dB Crossover točka 4 KHz Komponente 15mm visokotonac 110cm srednje/nisko-tonac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema magnatu tu šta tražit. Nije loš zvučnik za nekoga sa prosječnim zahtjevima ali u ovoj konkurenciji mu nije misto. Jbl i mission su provjerena i odlična roba. Baci oko na DALI concept centralni, provjereno dobro svira ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
vidite, meni je glavni problem na mojoj trenutnoj kanti od centra šta mi često šuška na visoke glasove šta me užasno nervira i ako mi to zvučnik uspije zadovoljit sve mi je ostalo manje bitno, možda ipak da uzmem ovog JBL-a , steta sta nemam model al pokusat cu ga saznat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Šuška??? Daj definiraj to šuškanje? Pri reprodukciji visokih tonova se javlja to izobličenje u zvuku ili je šum konstantan? Jesi probao spojit neki drugi zvučnik umjesto centralnoga da odma eliminiraš kvar na izlazu recivera?
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam kupio Yamaha centar za 200 kn, i radi sasvim zadovoljavajuće za tu lovu možda ga budem i prodavao... jer više nemam ni satelita ni suba... ostao sam na stereu.. isprobaj ovaj savjet gore, probaj neku drugi zvučnik na mjesto centralnog, da eliminiraš ili zvučnik ili imaš neki porblem u konekciji, eventualno kvar na receiveru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ovako, nije stvar u receveru on radi, mozda sam krivo rekao suska, vise se zvuk izboličuje kod visokih tonova a čak sam ga smanjio na najmanje jer je užasno slušat dok je pojačan recimo na nulu, naime radi se o tome da sam kupio u Spartaka centar i dva zadnja za 200kn i kad sam sve to spojio na kucno kino dobio sam sljedeće, dva zadnja rade super sve se čuje nema izobličenja čak i kad pojačam do kraja recever i pojačam samo zadnje na veći level rade normalno, uopće mi nije jasno zašto bi kupovao bolje zadnje kad ova dva za 200kn rade super neznam šta bi čuo bolje efekte da kupim neke skuplje, ali centar je ispao vrlo loš, tako da sam kontao dobio sam zadnja dva za 200kn a centar može i u smeće šta se mene tiče ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
To tebe zeza visokotonac vjerovatno je neko smece, ja sam imao Infinity koji je imao obicaj na vecim glasnocama tako suskati sada sam nabavio B&W sve radi odlicno, zamjeni ti to za neki normalan kao msto si i mislio naravno da je Dali odlican tako da niti sa njim neces pogrijesiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Onda ti nema smisla kupovat neki skupi centralni. Možeš mirne duše uzet onaj gore navedeni magnat ili nešto još jeftinije
![]() |
#13 |
Premium
|
OK, najvjerojatnije ću ipak uzet Mission jefitniji je od JBL-a a ima odlične karakteristike , kupit ću ga u narednih tjedan ili dva, pa kad ga isprobam poslat ću ovdje iskustva ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 06.02.2007. u 18:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|