|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zalijepiti hladnjak?
valjda sam dobar forum pogodio ![]() dakle kao zadnja i očajnička mjera u borbi protiv nepoćudnog ponašanja Soundstorma odlučio sam ga još dodatno ohladiti pasivcem za northbridge. mislim da bi temperatura mogla biti problem jer se osjetno grije i postane vruć, a probao sam sa malim pasivcima za memoriju koje sam dobio sa Zalmanom VF700 za grafičku: sa 2 komada radi pola sata bez problema, sa 3 komada čak i sat vremena : goood : e sad, kupio sam u linksu Zalmanov pasivac ali naravno da termalnog ljepila nema, reče trgovac već duže vrijeme. pošto imam opet 100 km do neke poštene trgovine (u bjelovarskima se uglavnom čude mojim potrebama, ono, šta će ti to...) pada mi na pamet na sredinu staviti termalnu pastu, a na ćoškove sekundno ljepilo i zakeljiti ga. bi to funkcioniralo, netko radio što sličnoga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Da, bude funkcioniralo. Samo si pazi kad ga staviš da možeš kartice stavljati u slotove da ne bi zalman smetao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#7 | |
Premium
|
jesmo Citiraj:
možda da probam sa hladnjaka za memoriju poskidati onu žvakaću kojom se lijepe za čipove pa da probam sa time zalijepiti hladnjak? za početak : stoopid |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
žvakaća je malo problematična za skidanje, ostane neupotrebljiva ![]() zakeljen je sa Loctite Superbondom - ako neće bit dobro ne znam kak se bude skinulo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa mogao si ih napravit, kao da je to teško. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|