|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
DMBOOT.SYS corrupted
frend me sad zvao i veli da mu se taj problem javljao i kad je imao instalirane windowse i kad je formatirao c: prilikom instalacije. ima laptop Fujitsu Siemens Amilo 1640.. tražio sam po netu, ima jedna solucija da se napravi reinstal, znači ne repair... al on je formatiro c: već, i sad prilikom instalacije mu se opet javlja i ne može instalirat Win... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Posumnjao bih na par stvari: disk, optički pogon, medij s kojeg instalira, memoriju,... Nek proba s drugog CD-a instalirat, a memoriju može istestirati Memtestom, disk programom kojeg nudi proizvođač diska itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
420
|
i ja našo po forumima da je bilo do IDE kabla, optičkog, memorije... ima original windowse... budem mu reko nek mi dofura sutra lap da vidim točno šta je to, i budem testiro memoriju mem testom pa ću vidjet.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
420
|
memorija je otišla... na početku odma ona slika gdi piše fujitsu siemens je rastavljena, memtest u 1min ima 280000 errora... bude kupio novu memu.. može lock.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|