|
![]() |
#1 |
Registered abuser
Datum registracije: Feb 2007
|
MASSIVE OT: Trazim kaubojski sesir...
Ovako, narode... Vidim da se u Svastari svasta moze naci, pa da i ja priupitam nesto. Posto nisam iz Zagreba, a ni iz jednog drugog veceg grada, vec neko vrijeme bezuspjesno trazim kaubojski sesir. Ne mora biti Stenton, jer je on bezobrazno skup, ali sesir ko sesir. Dakle, da li znate gdje tog kod nas ima za kupiti, i koja bi mu bila cijena. mislim da preko 300-400 Kn ne bi trebao biti, ako je neka lijeva marka? "Brand" sesiri su debelo skuplji... Unaprijed isprike za OT, ali mora se malo sarenila unijeti u racunalni svijet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Trebalo bi pogledat u ZG Pod Zidom (ispod Dolačkog placa). Znam da tamo ima obrt za izradu šešira i prodaja. Nije mi dao vrag mira pa sam išao pogledat u imenik. Cahun šeširi i kape. Tel. 01/4814-975. Ubaci u tel. imenik šeširi i izbacit će ti nekoliko radionica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered abuser
|
(lupa se po celu) Nisam iz Zg, i ne mislim se ni ici raspitivati po radionama, jer sam vidio obicnih sesira sto naprave, pa se raspadnu... Ljudima je vise pun kur.. sesira, pa rade ofrlje, a ako trazim pravog majstora, 400Kn nece sigurno biti dovoljno... Bilo bi mi draze da nadjem neki sesir u nekoj trgovini, odem, vidim, kupim, a ne da narucim kod covijeka, pa mi se ne svidi, onda uzalud vam trud sviraci... Za ovo s imanikom se nisam ni sjetio... Hvala na trudu ![]() Primam prijedloge i dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#6 |
Registered abuser
|