|
![]() |
#1 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Agloco
Link za registraciju. Registrirajte se, dajte svoj ID link frendovima i očekujte lovu : goood : Navalite Edit: moje isprike, nitko nije registriran ![]() Primjer Kad se loginirate kliknite na my account i u svom profilu napišite ulicu. Dakle link koji dobijete pri registraciji pošaljite frendovima. Još jednom moje iskrene isprike ![]() ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 02.02.2007. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nije ti ovo trebalo ako nepopusis ban biti ces sretan. nadalje da si malo pojasnio sto je to i na koju shemu radi mozda nebi morao varati ljude da se prikljuce pod tvojim referal linkom. da se mene pita stisno bi ti ban na tjedan dana.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ovo još nije proglašeno pyramid scheme-om, ali bi lako moglo biti proglašeno non-legit poslom ako će narušavati korisnikovu privatnost. stoga ono... mislim da za sada ne treba ništa poduzimati u sprečavanju, ali ono... svejedno krši pravila PC Ekspert Foruma jer je oglašavanje firme ili profitabilne organizacije zabranjeno, pa će kao takvo biti sankcionirano. heto... aski je pokazao da je okej lik time što je editirao svoj post, ostali su upozoreni...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
Agloco bi trebao kikat es ![]() Ako ikoga zanima malo vise o svemu, posjetite moj blog: agloco.bloger.hr Pozdrav! Ps. Codiac :> |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|