|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
irDa i mobiteli
Ejj... pozdrav svima u... ovdje... Ovako, nabavio sam sony ericson t610 i namjeravam ga spojit na komp da si prebacim slike gore... znam da postoji bluetooth i super je, bolji od irda ali nekak sam se odlucio za irda, i sad.. namjeravam sam napravit prijamnik po el. shemi koju sam naso na netu, ta se shema spaja direktno na plocu na pinove Rx i Tx i sad me zanima 1. dal moram programirat i drivere za taj prijemnik ako ga napravim ili samo instaliram soft od mobitela i on ga automatski nade? 2. dal mogu preko irDa s jednog moba na drugi slat slike? da nije isti model mobitela? 3. kad bi kupio irDa, jel postoji odredeni za svaki model moba ili su univerzalni? thnx marko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
1. Ne. Na svim Windowsima nakon 95 ide to automatski 2. Da. Za Ericsson znam da ne prima podatke koji nemaju odgovarajuću ekstenziju ali slike su .jpg ili .bmp i njih prima. 3. Ne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
vjerujem da bi ti za taj IrDa koji se spaja na maticnu trebali i drajveri... a sto se tice com uredjaja, pitaj trasha, mozda ima jos kojeg... za 120kn... isplati se... meni radi sa sagemom, a naravno mozes ga i koristiti za 99% drugih mobitela (iskreno neznam koji bi spadali u onih 1%, ali eto, reda-radi) ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Evo, ostao je jos jedan jedini. Daklem: Actisys IR220Lplus, spaja se na serijski port, novo, zapakirano. Cijena: 120kn Vise informacija: http://www.actisys.com.tw/ac200-220.html Mene mozete kontaktirati na 098/172-62-62
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|