|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Artefakti po ekranu
Pozdrav! Imam jedan veliki problem... Neki dan sam igrao Americas Army, prekinuo igru, ponovo ju za nekih 20ak minuta upalio i dobio ovakav screen! ![]() e, sad, netko bi pomislio da je možda stvaru i igri. Ali recimo kad uplaim komp, onaj screen kad se može uć u BIOS, i gdje ti testira memoriju je isto u banani. Slova su čudna, nečitka bijele točke. Dok recimo screen di biram windowse je normalan skroz. Rad u windowsima je normalan, ostale igre donekle, no nisu skroz normalen kakve su inače. Stavljao nove drivere od grafe i stare... Svašta sam probao... Ali neznam u čemu je točno problem? Ima netko prijedlog? Hvala! Slikicu u thumbs :-) Sve veće od 50 kila. Zadnje izmijenjeno od: zwonzi. 03.02.2007. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da grafa umire ...probaj smanjit frekvenciju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ovako. Proc P4 3.0 HT 512 DDR rama Grafa je Ati radeon 9550 256 memorije. Trebate još šta? ovo sam na brzinu napamet napisao. ako trebate opširnije recite! S čim da smanjim frekvu? Ati Toolom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
stavio u thumb. so? šta da radim, štaaaa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako ti je graficka jos pod garancijom mjenjaj. Memorija ti je otisla. Mozda uspijes ukolniti te artefakte smanjivanjem frekvencija ali to nije svrha. Mjenjaj sto prije, ja sam se maloprije vratio iz Sarajeva gdje sam nosio svoju 6800GT na reklamaciju (isto sranje bilo sa memroijom). Kao drugo mozda ti se kartica pregrijava. Pokusaj je bolje hladiti pa vidi.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj sa nekim drugim driverima, probaj izvadit grafu i gumicom prebrisat kontakte na grafi (koji idu u AGP slot) Provjeri u ATI tool artefakt scaneru ima li artefakata
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovakav screen sam vidio vec kod nekoga na ovom forumu. Nazalost, bojim se da ti je kartica otisla bye-bye. Jel ti ta 9550 mozda pasivno hladjena?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zwonzi, dobrodošao na PC Ekspert forum. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|