|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
OT: Gdje kupiti ove komponente za modanje X-FI
![]() Znači trebao bih ove komponente navedene na slici, al stvarno nemam pojma gdje bih to mogao nabavit. Nekako mi se čini da ve-mil i hgspot toga nemaju. Ako netko ima navedeno da mi pošalje, platim! Napokon našao kako točno riješiti prebacivanje mic/audio na font panel kućišta, al treba nabaviti komponente. Inače radi i sa Audigy 2 / 4 / X-Fi svima pa ako kome treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Chipoteke se nisi sjetil?! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hm... ima je u OS.. budem pogledao sutra dal ima šta tamo. Znaš li kako se to uopće zove, il da mu samo isprintam slike i pokažem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 01.02.2007. u 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mali OT. Dali se vama koji imate X-Fi ona ludo grije. Ja imam onu sa hladnjakom na chipu i hladnjak je garant preko 60 C(pece za prste)
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Danas sam posjetio dvije trgovine, nisu imali. Imali su jedan 2 reda po 10 pinova, al nisu ženski nego muški. Isprintat ću pa ponovo u lov. Mislim da bi se od ovoga mogao napraviti biznis, ako neko nađe dijelove, oni dođu siću neku, a prodaje za 30-40kn gotovo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|