|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sličnu sitaciju sam ja s prijateljem doživio, nažalost nisam još našao odgovor na to. Poslao bi mu link,dok ga ovaj ne bi opce vidio na prikazanim porukama. Da mu nisam poslao SS ne bi vjerovao. To smo pokušalizaobići dodavanjemnekog teksta ispred ali spojenog npr: brišiwww.blabla.hr ,nije išlo opet. Sva sreca da notepad radi pa smo tako slali linkove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj otići u Start > Control Panel > Add or Remove Programs > Set Program Access and Defaults > Custom > stavi točkicu na browser koji inače koristiš > OK ili brišite "www" iz linkova prije slanja poruke.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Imao sam to i ja, za sad iz nekog cuda radi.. to je neka MSN-ova zastita jer ima puno virusa koji se tak automatski salju tipa your contact sent you a new wink. Click here to view it i onda ti kliknes i uvali ti nesto ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da kažeš kako? :confused:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tako da sam napravio kako je rekao domy os. |
![]() |
![]() |
|