|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pitanje u vezi skupljih slusalica
Mislim uzet Beyerdynamic DT770 ... No postoje dvije verzije... jedna je 80ohm-na druga 250... I nigdje da nadjem tocan odgovor sta bi bilo bolje uzeti posto ih mislim spojit na zvucnu od kompa... Ako uzmem ovu od 250 dali bi zvuk bio pretih.... A kaj ak uzmem ovu od 80... ak mi moze to neko molim pojasniti... Inace imam x-fi extreme music... znaci bez one vanjske jedinice I dal se uopce isplati uzimat neke bolje slusalice ak nemam pojacalo... il bi i ova zvucna zadovoljila? EDIT: Ako ne ove moze i preporuka za neke druge slusalice do oko 1000kn... Koje bi mozda bolje isle uz navedenu zvucnu i bez pojacala Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 27.01.2007. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Joooj i ja bi bezicne... al sam ih jednom prilikom imao i nikako nisam bio zadovoljan... prevse "ometanja" zvuka itd... Jbga bezicno nazalost nemre bit dobro ko i zicano... @BASSFREEK Super bi uletio jer ja prodajem Sennheiser HD485 ... nove su oko 720kn(u jednom ducanu cak prek 1000kn, skuplje od hd555)... moje su ti stare pola godine,i isto fakat ko nove, uz garanciju i sve to... Pogledaj si reviewe na netu, ima ih hrpa poizitivnih... Al ja bi htio jos nesto bolje, posto jako rijetko palim zvucnike zbog fucking susjeda.. Ove bi prodao za nekih 500kn (a imas topic di ih prodajem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci pitanje iz prvog posta ostaje, hvala! |
|
![]() |
![]() |