|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
2 aplikacije se podižu s win. a smetaju mi
Imam problem samo neznam jesam u na dobrom mjestu napiso post. Problem su mi dva programa koja se startaju sa windowsima. Jedan je nero a drugi kernel (znam da to nije program). Kada mi se win dignu moram minutu čekati a kad otvorim nod32 odmah nakon podizanja win-a napiše mi da se nemože otvorit zbog kernela i komp se smrzne. Nakon pola min.-min. sve radi normalno. Ta dva programa nemrem nikak maknut iz startupa a imam tune up utilies i ccleaner pa mi treba nekaj da to maknem. Sječam se da je bila neka šema da se u run nekaj upiše i onda se dobije mogučnost da sam napravim kaj oču u start up ali sam zaboravio kaj treba upisat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
e tnx na to sam mislio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Probavo sam sa obadvije stvari (msconfig i program) ali kad ih ja isključim i pobriše one se opet vrate a u msconfigu kada ih isključim i restartam komp onda imam te dvije i uključene i isključene. Možeš mi napisat kak da to isključim za vječno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To bi trebalo biti za vječno, osim ako su neki sistemski fileovi ili adware/spyware i slično. Ili ti možda neki program koji pokrećeš ima naređeno da pri pokretanju odmah te postavi u startup. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|