|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
razer baraccuda HP1, dobavljivost ?
http://www.razerzone.com/Products/Ga...ng-Headphones/ jel ima netko ideju gdje da u hrvatskoj potrazim gore navedene slusalice ? jel postoji ovlasteni zastupnik u hrvatskoj za razer ? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Morat ćeš ili na istok ili na zapad. http://www.razerzone.com/Purchase/Re...Europe-Region/ tj. http://www.officecom.co.yu/razer/razer.htm
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
svaka cast za info, puno hvala ![]() uljepsao si mi bozic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Use the Nabava.net, Luke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
@sp@wn ti si naravno osobno probao medusu 5.1 i HP1 pa iz prve ruke govoris o razlikama medju njima? Sto je toliko bolje na speedlinku ? @kian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Razera nisam probao ali za te novce ( a i za manje ) mozes naci puno bolje slusalice. A Medusu sam isprobao, ima ih frend i mogu rec da su slusalice pre***ene, npr. on i ja igramo cod2 i razlika je ocita (u odnosu na moje slusalice za 100kn ![]() a ako vec zbilja mislis davat toliku lovu za gejmerske slusalice onda se malo jos raspitaj, ili odi u neku trgovinu pa isprobaj medusu i jos neke kvalitetne slusalice. Ja da sam na tvom mjestu isao bi na kombinaciju meduse +kvalitetna zvucna, ali ako ti nije problem dat toliko lovu onda samo naprijed ![]() evo reweiw za hp1: http://hardware.gotfrag.com/portal/story/34555/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
dakle, baracuda i medusa 5.1 (standard) su imho trenutno jedina dva ozbiljna kandidata za gamerske slusalice, kako ja nemam priliku (u osijeku) cuti niti jedan model prije kupovine cisto sam preko reviewa odabrao razer, igram simulaciju il2 i zbog toga mi je potreban sto bolji bas, a apsolutno svi (barem iz ovih reviewa koje sam procitao i iskustva community-a ) se slazu da baracuda ima super bas a medusa 5.1 preslab...., takodjer kazu da je medusa puno glasnija...., meni ne igra ulogu.... zvucna ce biti gamer extreme music ili audigy 2 zs, sta nadjem jeftinije i/ili brze ![]() koje jos slusalice "gamerske" ti preporucujes ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
a ne znam ja ti samo kazem da znam samo za medusu iz prvog lica, jer sam ih isprobao, a ove druge nisam tak da ti nemogu nis rec konkretno. Kazem ti kad vec dajes toliko love za slusalice onda si uzmi zbilja nesto najnaj sta mozes dobit kod nas. Koliko vidim ove IceMat-ove slusalice isto dobivaju dobre revujvove al nisam siguran jel ih ima kod nas. Isto tako si pogledaj Sennheiser-ove modele koji su isto dobivali jako dobre ocjene.(al nisam ni jedan od tih modela probo pa ti nemogu rec sta je istina). uglavnom ekipa koja igra cod2 najvise koristi medusu pa bi ih i ja uzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
kratki review samo ![]() udobnost nosenja, 9/10 - 6 sati igranja - nisu me usi stiskale - dobile bi i cistu desetku da imaju malo veci razmak izmedju one spuzve koja ide oko uha i samog nosaca zvucnika (ili ja imam "debele" usi ? ![]() prostranost zvuka - 9/10 - zakon fora, puno je bolji osjecaj i pozicioniranje zvukova sa slusalicama nego sa 5.1 sustavom zvucnika, u fps igrama (BF2 samo) je ekstremno jednostavno odrediti protivnika samo po zvuku....., prilicno intuitivno...., il2fb - genijalno - sonar radi savrseno iako nisu zbog toga kupljene.. kvaliteta zvuka igre 9/10 - imaju opaki bass - nakon 15 min namjestanja osjetljivosti prednjih, srednjih i zadnjih "zvucnika" te igranja sa bass-om mogu reci da nikada nisam cuo bolje gamerske slusalice ![]() ![]() muzika 7/10 - so so, nisu lose to je definitivno ali posto su kupljene za igranje a nemaju neku "memoriju" za spremanje osjetljivosti svih zvucnika onda mi je pomalo bezveze stalno namjestati "prostornost" slusalica a sa postavkama za il2fb (moj porok ![]() filmovi 10/10 - savrseno, puno je bolji feeling prostornosti zvuka nego sa pioneer kucnim kinom (ne znam model ali je kostalo 5600kn prije godinu i pol - sogorov porok ![]() mikrofon 12/10 - lol, EKSTREMNO je osjetljiv, toliko da hvata sapat sa druge strane sobe - trenutno je na 20% (volume, bez mic boosta u win) a suigraci se bune da stvaram mikrofoniju ![]() jos nesto, slusalice su ekstremno glasne, mislim 330mw po kanalu cini mi se, ali bole usi ako poglasnim preko 75% (nema skalu pa je ovo slobodna procjena), takodjer ac97 je spustena na 50% izlazne snage ali svejedno ne smije covjek iznad 75% hvala za info jos jednom, iako je bozic ove godine kasnije stigao meni je deda mraz super poklon donio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|