|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() evo sam da pitam jel se kom ikaj slično događa....kad ga upalim i ubacim nutra "par" .rar fajlova on počne uploadat (btw. prije sam se ulogirao sa Premium acc) i kad dojde do 100% stane, i idem pogledat jel uploadao - kad ono ništa : bonker2 kad idem gasit pokaže mi se mali przorčić s "naslovom" Error al niš ne piše - sam OK kao opciju.... pa jel se kom to još događa il samo meni : nono : btw. nije do windowsa jer su svježe instalirani... ![]() p.s. njihova služba nema blage : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo ja uplodao bez beda i samo kazem da se necu registrirati i dobijem linkove . sve pet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
|
evo ovaj je htio mali file - al inače (skoro svaki) file je od ravno 100.00MB ![]() evo "errora" --> http://www.imagesforme.com/images/6133error.jpg btw. zamislite da idem uploadat - dojde do 100%, idem pogledat - niš uploadano, a kod Time Remaining ostane još ~15-ak minuta...i tak stoji - to se inače događa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
evo kak to izgleda (stavil sam i sliku) - stavim 2 fajla da se uploadaju, stisnem upload, prvi se upoada, dođe do 100%, dolje svejedno još uvijek piše "Abort" ???, a drugi file se uopće neće počet uploadat nego trebam stisnut "Abort" pa opet "Upload"....zbilja mi treba ovaj programček a neće proradit kak spada ![]() http://www.imagesforme.com/images/8094problem.jpg btw. il ima neki drugi program koji bi ovog zamijenio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
imam sad pak jedan sasvim drugi problem nevezan uz ovaj - na jednom drugom kompu skinem RapidUploader sa njihove stranice i kad probam pokrenut piše mi "Not Valid Win32 Application" - imam Win XP Media Center Edition na tom kompu i sve ostalo radi kako treba...neznam kaj je ovdje problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|