|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
sa 9700 pro na...??
bok ekipa. Ovako, imam R 9700 pro i htio bi kupiti nešto jače, da mi malo oblivion, cod 2 i slične igre bolje rade. Pošto budem za nekih 6-8 mjeseci kupovao cijelu konfu, ne isplati mi se kupovati nešto uber skupo, a i ne isplati mi se stavljat neznam kak jaku grafu jer ju nebudem iskoristio radi proca i meme. Razmišljao sam da svoju prodam i uzmem nešto iz X800 serije, bilo Pro, bilo GTO, rabljenu. Ali neznam kak se cijene kreču.i najvažnije nežnam što je najbolji omjer uloženo dobiveno?! jel mi se uopče isplati mjenjat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hm... Da li se isplati... Po meni sigurno ne... Jedino ak imaš onak... Kako bi to rekao, višak para... A ako ti je baš sila uzmi si fino X1650PRO AGP za kojih soma kuna i šlus... Iako mislim da bi sad trebala uskoro i XT izaći... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa recimo probaj si naci neku 6800Gt/ultra polovnjacu,cisto dobar izbor ako ces uzimati za pol godine novu konfu...slazem se gore i s x1650 pro kao dobar izbor.
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako kupi AGP grafu, teško će biti naći ploču za novu konfu a da podržava AGP. Nema smisla da pljune kilu kn za grafu, a da je za par mjeseci mora prodati 20-30% jeftinije. Koliko ja znam, samo Asrock ploče podržavaju nove sockete i imaju AGP (i PCI-E).
![]() |
#8 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
nemoj kupovat drugu grafu, to ti je jednostavno bacanje para. ta 9700 malo je slabija od x1650, nedovoljno da bi se vidjela neka velika razlika u performansama, eventualno neka 6800gt ili 256bitna x800gto ili x800pro....
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
6800 cca. 600KN ako je 16,6 i gore zalman ili silencer 6800GT cca 750-800KN i gore zalman ili silencer
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo baš sam nedavno prešao sa 9700pro na 6800le koji se otključava na 12,6 i super sam zadovoljan! U novim igrama razlika se dosta osjeti u korist 6800 dok starije igre podjednako idu na obje kartice što je i očekivano... Najbolje bi bilo uzeti 6800le za koju si 100% siguran da se da otključati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Vjeruj mi, X1650pro nije nista sporija od X800pro, pogotovo u novijim igrama (tu je cak i znacajno brza). Imao sam obje pa eto znam iz prve ruke. X800Pro jedino nesto bolje podnosi 4xAA ili 6xAA, ali zato vise trpi kad ukljucis AF.
![]() |
#14 |
You'll Never Walk Alone
|
ja sam nedavno prodao 6800Le 16/6 stvarno dobra grafa,prodavalo ih se nedavno nekoliko pa potrazi po trznici.Tak nekaj ako uspijes uloviti super bi ti sjelo za slijedecih 6 mjeseci pa onda promijeni konfu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|