|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Novi site?
Evo ovako narode! Sinoć mi je sinula ideja o pravljenju sitea koji bi se bavio isključivo overclockingom.Pošto je većina nas ovdje na forumu mlada i ambiciozna mogli bismo započeti naš projekt na nekom besplatnom serveru.Recimo: ja prijavim nove stranice na averi.hr imena recimo ''Overclocking'' i dobijem od njih username i password.Nakon toga osnujemo tim od nekoliko ljudi odavde koji imaju volje ,znanja i želje baviti se nečim takvim.Prije svega mislim na mlađe(soda ,greg,tihomir...) ma tko god želi može se javit.Jedini problem bi bio to što smo udaljeni fizički jedni od drugih.Ali pošto većina nas ima mobitel (valjda) to ne bi bio neki veliki problem.I sada: Ja svima dam username tako da preko FTP-a mogu u svaki čas staviti nešto što napišu (članak) i postaviti ga na server.No prije svega toga treba dizajnirati web ali mislim da bi za to mogla poslužiti personalizacija PC Ekspertovih stranica(valjda to služi zato, nisam siguran). Testove naravno ne bi sami provodili već bi ih prenosili sa stranih siteova manje ili više prevedene na naš jezik. Ali naravno osnovao bi se i help tim koji bi pomagao posjetiteljima. Mislim stvarno da je ideja super i želim znati koliko vas je zainteresirano za ovo? Kažem to vam ne bi bila obaveza već lagani hobi(tražite po internetu naletite na dobar review nekog coolera i postavite to malo obrađeno na site u svakom trenutku. Jer zašto svoj talent ne bi iskoristili? Samo nam treba jedan dizajner (recimo da sam ja poludizajner) i netko tko bi malo redovitije nadgledao jer nas je dosta po školi pa ne možemo sve uvijek stići! Pošto zbilja imam još toga za reći a ne mogu se svega sjetit zanima me vaše mišljenje pa ćemo u detalje razraditi plan! Pa eto recite svoje mišljenje i da li želite sudjelovati(makar nas bilo i deset)?
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Bzzt :confused: Ne bih htio ispast 'grub' ali... 1) Ova 'ideja' mi lici na 'konkurentski' sajt, pa i nije neka fora o tome na nasim forumima pisat 2) 'Personalizacija' na Pc Ekspertu je 'prastari' (Mislim kad smo ga napravili) feature da si covjek moze nariktat velicinu slova, tip fonta i slicno (recimo ak je neko corav da ima DZINOVSKA tajms nju roman slova)... (Nije napravljeno da bi netko 'ripo' dizajn sajta (Ili bilo kaj drugo). Uostalom, najbolje je da sam kliknes na taj link i vidis kaj je to... Vjerujem da su namjere najbolje, no.... P.S. Recimo da je i sav sadrzaj, dizajn itd itd pod kopirajtom, tak da... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
|
Mene ne muci konkurentnost... po meni bi bilo bolje da ima jos koji hardware sajt u Hrvatskoj pa da se da suradjivati, zajedno lobirati i tako... (pod uvjetom da su dobri, a ne neki koji bise odmah prodali domacim distributerima radi love... ala neki nasi casopisi) No, ono sto mi se nikak ne svidja jest prevodjenje tudjih clanaka... mislim to je BLJAK! (a da ne kazem da su ti clanci na webu pod copyrightom... znam da to u Hrvatskoj nije bitno jer se sve krade, ali svejedno)
![]() |
#4 |
Billy lives forever
|
OK zaboravimo sve!
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve sta cu reci je ROTFL
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Nemoj tako.Ako su te ova dva manijaka popljuvala nije to valjda razlog da se odma povučeš. Kaj misliš kak su oni počeli? Žicali su za terminal na PMF-u i krali krafne iz menze! Ajde napravite nešta. Zdrava konkurencija je uvijek korisna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Billy lives forever
|
Da se razumijemo ja nisam nikome htio biti konkurencija ![]() Ovaj site koji sam ja planirao trebao je da bude naša mala aktivnost i zabava Vidim nikog ne zanima ![]()
![]() |
#8 |
PC Ekspert
|
Onda lipo napravi sajt skupi ekipu i nemoj odustajat Ako nam pokusas bit konkurencija naci cemo nesto za sto cemo te optuzit i ugasit u korijenu ![]()
![]() |
#9 |
PC Ekspert
|
Povlacim sve sto sam reko!!! *povlach povlach* Ganuse me Jozine rijeci i svatih u kojom sam zabludi bio, oh, ne naudit nikom, zivota mi, nisam htio, uh, sramota me pred svekolikim pukom se pojavit, eh, nadam se da rijeci moje ce se uskoro zaboravit pih! Eto, nadam se da je sad dobro! Kakva predivna pjesma! Evo, ja placem od muke kolko mi je trebalo stihove iste ispjevat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Billy lives forever
|
Ok majstore ,ali kako vidiš mala je zainteresiranost
![]() |
#13 |
PC Ekspert
|
Pa sta si ti mislija da ce se odma javit 50 judi ? ne moze to tako napravi ensto pa ce ljudi samo dolazit, napravi sajt par clanaka i onda motzes ocekovat nesto
![]() |
#14 |
Billy lives forever
|
Pa tražim suradnike!!!! Znači pomoć i to vašu da zajedno to uredimo Ali nitko osim Sholkya nije zainteresiran
![]() |
#15 |
...
Datum registracije: Apr 2002
|
i ja sam zainteresiran |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Billy lives forever
|
Ajmo onda ovako: Ko je dizajner za web? Ali pravi ,jer ja sam radio gomile stranica po webu bilo s nekim ili sam ali uglavnom nisam sposoban napraviti nešto tipa Iskon internet-a. ![]() Nakon što nam netko napravi prvu stranicu ja radim dio ''o nama'' a vi ćete mi dati podatke o vama,sliku,razmijenit ćemo brojeve moba i sl. A nakon toga svi će dobiti FTP pristup i kad nešto napravite uploadajte i obaviijestite nas o tome! U redu? ![]()
![]() |
#17 |
...
Datum registracije: Apr 2002
|
zbog iskrslih problema u skoli ja ipak necu moci sudjelovati u izradi stranice |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
PC Ekspert
|
Prohujalo s vihorom ![]()
![]() |
#20 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
ali nemam bas prakticnog iskustva u OCanju... samo o OCanju?? dosadno, brale... mogu pisat o svojim avanturama ("Jednom davno zivljahu Filip i njegov ostarjeli, ali vjerni sluga, AMD Duron750..." :-)) i o moddanju kucista za 100kn... ;-)) i o djelomicnom mrvljenju jezgre svog Duronceka (radi, veselo i poslusno)... pa o razvaljivanju kucista klijestima... pa o hot-swapanju jedinog HDDa u kompu... pa o izradi CDplayera za svoju sobicu... ma ima toga... ali ne znam bi l' stigo, jer sam si vec naprtio dva slicna (nesto opseznija mozda) projekta, pa je tu skola, natjecanja... ali probat cu... so, count on me, Stormeye!!!
![]() |
![]() |
#21 |
I feel devilish today ...
|
Evo, ja nisam bas za dizajn, ali ako treba prevesti neku recenziju i eventualno dodati nesto iz mog impresivnog repertoara iskustva (histerican smijeh u pozadini) ja sam ti na raspolaganju. S tim da uzmi u obzir da cim se radi o site-u koji se bavi overclocking-om mora imati i clanaka o hladjenju.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|