|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Pioneer DV-393 player subtitle problem
Na Pioneer DV-393 playeru pokusavam gledati filmove s udaljenosti vece od pola metra, ali mi to zbog strahovito malog fonta prikazivanja titlova na ekranu ne uspjeva. Pokusao sam prebacivati prijevode na disku u razne formate (*.srt, .sub, .ssa, ...) ali nema uspjeha. Na netu nema nikakvih firmwareova za skinuti. Nasao sam neki za DV-470 ali se tip ne kune da ce to raditi i na 393. Jeste li imali kakvih iskustava s tim ili da cekam firmware? Dajte koju pametnu - nagradjujem toplom rjecju i prijateljskim stiskom ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
http://www.pioneerfaq.info/english/d...tion=Firmwares Nažalost moraš se strpiti, ili probaj na svom playeru ovaj firmware. Možeš probat i sam pomoću serial kabla izvući firmware iz playera (link na stranici gore je dead player-postupak je isti ako želiš izvići firmware) i pomoću mtkremakera i fontcreatora napraviti firmware sa vlastitim (većim) fontom. Link za mtktoolse: http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=2786 Evo i kratka uputstva za moddanje fonta: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 11.07.2006. u 19:52. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Malo dizanje teme iz mrtvih, jel ima tko doticni player i koji FW vam se cini the best? Ja sam probao neki sa Softpedie, ali nema 1250 titlove, tj. pokazuje mi one hijeroglife umjesto č,ć i đ. Takodjer ne kuzim kako promijeniti da NTSC filmovi budu u boji jer mi se initial settings menu nije promijenio od originalnog FW-a, a na mom DV-470 je poprilicno vec upgradean nakon par flasheva moddanim FW-ima sto GrgArta, sto Gufiaka(imam i one subtitle opcije itd, sto na ovom playeru ne vidim). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
3.14zda ®
|
Posto nitko nije pomogao, evo da ja pomognem drugima koji imaju dotican player. Ovaj FW radi kao zvijer i najbolji je od svih, a flashao sam ih sigurno 5-6 komada u 2 dana. Postupak flashanja je kao i obicno. ISO burning, nasloviti CD sa VELIKIM slovima "PIONEER" i snimati na najmanjoj mogucoj brzini. Flashanje je as usual, gurnes CD u player i kad ti na ekranu napise da stisnes "play" stisnes i cekas, kad izvuce tray van uzmes CD i nis ne diras. Kad se tray zatvori flashanje je gotovo i pojavi se "Pioneer" logo as usual. Evo i link za download najbolje verzije koju sam skuzio. http://rapidshare.de/files/38407225/YDB6C18A.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pioneer DV-310 Divx player
Da ne otvaram novi topic. Nabavio sam gore navedeni DV-310, najvise mi se svidja USB sucelje da mogu pristekati 80GB hard pun materijala ![]() nego, ima li tko link ili firmware kakav za navedeni player. ovaj 393 imam otprije, ali sam ga proslijedio staricma, i to sto Dizel kaze, stroj je zivotinja ![]() Đ prikazuje nekako, ali Š,Ž,Ć ne prikaže nikako, dok mu je Č onaj "ae". pa ako neko ima kakav info, bilo bi zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Probaj onaj Sebastianov firmware za Pioneer. Mnogi govore da je najbolji za Pioneere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
|
Da, vjerovatno nije dobro konvertiran za 1250, trazi drugu verziju i flashaj, nece mu nista biti, bez brige ![]() Meni je upao u oko ovaj Pioneer DV410V, cini mi se da mi je taj iduci kad svoj oldskul Pioneer DV470 prodam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nisam pomogao jer nisam vidio ;-) Neznam koja je ovo tvoja verzija ali ja sam se puno igrao s tim, čak sam i sam prepravljao firmware za 393. Odi na moju stranicu: http://firmwares.prohosts.org/index.htm i po meni to je najbolji bios od puno isprobanih. Veliki titlovi, mogućnost izbora titla čak i ako se nezove isto kao i film, dodana moja grafika... Na stranici ima dosta firmwarea za navedeni model uz opise i slike. Jednu verziju sam preveo i na hrvatski, nažalost ne i najbolju jer sam izgubio interes... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da se nepatite sa modanjem evo link sa firmwareovima za vecinu Pioneer dvd-ova i recordera, provjereno rade, imaju hr slova i dosta veci font i jos dosta opcija. http://www.pioneerfaq.info/index.php?question=Firmwares Tek sam sada vidio da je vec u prvom postu vec bila ova adresa ali nije naodmet jos jednom.
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Kako da to konvertiram da bude normalno i čitljivo na mom playeru? Skinuo sam i neki iso image reader, mislim da se zove magic iso, ali ništa s njim nisam uspio napraviti...da uninstaliram program s kojim gledam .avi formate pa da onda pokušam? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ne moras nista deinstalirati,koji program koristis za snimanje,ako imas nero sa njim sve mozes rijesiti. http://www.pioneerfaq.info/english/burn_guide.php Evo ovdje imas tutorial kako sprziti ISO fajla sa nerom.
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Tamo na slici je .bin file prikazan drukčije nego kao kod mene na kompu gdje je označen ikonicom koja označava avi, odnosno, nakon instaliranja SoftonicDownloader_for_anytoiso-convertera, ikonicom koja označava iso format. Osim tog, neke opcije koje su prikazane na slici niti ne mogu izabrati, npr.:
Zadnje izmijenjeno od: isoimagefw. 02.02.2011. u 01:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|