|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
AC97 zvuk problem
Ovako problem se javlja frendu kojem smo složili novi komp neki dan... Dakle problem je u tome što se svi zvukovi koje on čuje u slušalicama i odašilju ko da ih on pušta na mikrofonu... Npr. ja pričam na TS i čujem se od njega nazad. On pusti pjesmu ja ju čujem ko da je stavio mic na zvučnik a ono najsmješnije je to što se to također dešava i kad mu ni mic ni slušalice nisu ukopčane... Dakle negdje je neki bridge ukljucen koji vraća nazad sve zvukove putem mica a ja sam pretražio cijeli onaj realtek sound manager i nisam našao ništa... Ploča je DFI infinity tražio sam po forumu ali nisam našao neki slicni problem... Znam da bi nova zvucna bila najbolje riješenje ali jedva smo navukli za ovo kaj je kupio da bude ok... Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 20.01.2007. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Hm, mislim da sam ja na istoj ploci imao slicne probleme. Meni je pomogla instalacija novih drivera pa ih probaj skinuti i instalirati. http://www.realtek.com.tw/downloads/...&GetDown=false |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Evo ovaj problem rijesen.... Uninstalacija K-lite codeca je riješila stvar..... E sad drugi problem... Kolega dok prica na mikrofon ćuju se neki sumovi odozada (kao šum dalekovoda) probali smo i sa drugim mikrofonom i ista stvar... kad u onom sound manageru ukljuci noise suppression onda je to manje izraženo ali se i dalje cuje... Jel zna netko kako to ubit ili barem jos utisat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
mmmm .. meni zna šumeti ak imam uključeni mikrofon boost opciju .. ili tak nekaj .. jer mi onda pobira zvuk mojih "supertihih" ventova u kompu ![]() .. probaj u gogljetu upisati pojmove "microphone hum" ili napisi "ime zvucne+microphone+hum"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|