|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Crni Samsung 225BW
Može li se u nas kupiti skroz crni monitor, ili samo onaj sa srebrnim okvirom? Ili još bolje, tko je uvoznik pa da ga zvrcnem? Vidim da se u zadnjih mjesec dana cijena smandrljala s 4000 kuna na ispod 3000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uvoznik je msan sto se tice kupovine crnoga neznam
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da takvih nema. Mo-žda za tjedan dana dođe 206BW koji je skoro cijeli njakcr. Ali taj bude kakvih tri tisuće krznaša.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Eto da ne otvaram novi thread i mene u potpunosti zanima ovaj monitor za nekih 2700 i nesto kuna Samsung 225BW - M Computers cool cijena! Pa ako ima netko tko koristi ovaj monitor bio bih mu zahvalan na dojmovima koje je stekao u radu s njime jer sam pred kupovinom doticnog. Review monitora Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa imaš na ovom forumu iskustva korisnika, google it, uglavnom ispada da je riječ o solidnom monitoru s puno inča za malo kuna. U ozbiljne mane spada probijanje svjetla na rubovima, pa ako te to jako smeta... Hvala Jelcu za savjet, vidim sada da novi 226BW stiže u veljači, pa ću pričekat još malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
Da vec sam podosta google-o o ovom monitoru i da ima problema s backlight bleed-o no najnovije revizije ovog monitora otklanjaju ovaj problem na neke prihvatljivije razine iako je backlight bleeding prisutan na svim revizijama, inace sasma solidan monitor za svakodnevni rad! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
da ne otvaram novi topic... od danas sam ponosni vlasnik samsung 225bw. dpi sam podesio na 120 ali su neka slova još presitna, zapravo pretanka. recimo kad se otvori izbornik sa desnim klikom, na display properties, system properties i slično. također ako neko ima savjet kako što bolje podesiti monitor nek slobodno puca... i još jedna zanimljiva stvar. dva trgovca su mi potvrdili da monitor ima garanciju na 0 mrtvih piksela. ja se ne bunim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|