|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Torrent harvester problem
Promjenih cijeli komp, insatlrao nove, svjeze windoze i idem instalirati Torrent harvester i nakon sto ga pokrenem pojavi mi se ova glupost! : hitthewa ![]() Ekipa, pomagajte.....nije da mi je taj program neophodan, ali me zivcira jer nesto ne sljaka kako treba. Isto, zna se desiti kada palim kom da mi se dignu windozi, ali uopce mi ne otvori desktop....znaci nista ne sljaka i onda iz Task Managera sve pokrenem. Dali netko ima nekuideju u cemu je problem? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.01.2007. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel imas mozda problema sa BSOD-ovima? Istestiraj si memoriju memtestom... www.memtest86.com
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Prime vrti satima bez greske......i sve inace sljaka kako treba, jedino mi ovaj program ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj utorrent http://www.utorrent.com/download.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ma skida meni torrente ok, samo kada instaliram torrent harvester izbaci mi onu poruku. I jos nesto....kada palim komp nakon welcome screena mi prikaze desktop, ali bez ikona i tek mi se ikone i kompletni windozi dignu nakon neke 2-3 min. Konfa je sljedeca: DFI lanparty ultra-d, amd athlon 3200+, Venice, 2x512 MB corsair cmx512-3200c2..... Nista nije OC. I da...evo memtest je sada vrtio vise od 3 h bez greske. Uzrok sporom dizanju windoza je bio Zone Alarm....sada sam ga maknio i sve sljaka super....znaci neki drugi firewall cu staviti. No, problem onoga programa i dalje ostaje. Postoji tu i EDIT tipka, *ebemu... : CoolRamb Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.01.2007. u 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Sorry domy......ma cura mi je sjedila za vratom pa sam se totalno pogubio.: cheers2 No, ovako....stavio sam sada AVG i Outpost firewoll i sve sljaka ok, samo sto mi se firewall ne digne odmah kada upalim windoze vec ga svaki puta sam moram ukljuciti.....i to mi je malo cudno sto se ne dize odmah sam. Ma sve e ovo zbunilo jer mi se ovakve gluposti nikada nisu desavale.... :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|