|
![]() |
#1 |
Jeftino pržim komponente
Datum registracije: May 2006
|
![]() Bok ljudi, Zanima me jel bi imo neko kakav prijedlog kojeg bi si miša mogo kupit. Inaće živim u kutini gdje ima jedino MS-ova, nekakvih Kensingtona (il tak nešt, za to nikad čuo), Trustova, i 2-3 Logitecha (za 10 kn), htio bi nešto malo bolje za gaming, sa 8+ tipki, po mogučnosti laserski 1600+ DPI i garancijom 3+god, a da nije preskup (-200 kn), gledo sam Geniusa Ergo 525 Laser Gaming (160 kn), al kažu da se brzo smrda. Gledo sam još neke, al htio bih nekoliko savjeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo par preporuka: A4-Tech Optical Game X-718F - Formel, 150kn (dosta jeftin za ono što nudi) Logitech G1 - Optimum, 185kn Razer Krait - Links, 248kn Ili od skupljih Logitech G3 - Diskon24, 373kn Razer DiamondBack (Magma) - 327kn, Formel Za Erga ti nebih znao ništa pouzdano reći, jer ga nisam isprobao, ali kako i sam kažeš, čuo sam da je kvarljiv... Svi navedeni miševi imaju 1600/2000dpi, osim Logitecha G1... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
logi g3 i razer diamondback su mi podjednaki (ja koristim diamondbacka, malo je veci a imam vecu shapu), sve ovisi kak ti pase u ruci. od jeftinijih g1 je dobar al isto pati jer je malen i nema dodatnih tipki. za kraita ne znam nista... ergo je inace ok mis ali nekima se dogodilo da im je dost brzo otiso, al ak ima garanciju nema frke onda. probaj na trznici nac koji mis
![]() |
#8 |
Jeftino pržim komponente
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
pisalo je za gaming, ali ak je za rad pri vecoj rezi, onda da pikni si s shto vishe dpia. ja osobno bi onda vjerojatno copio mx518. em dobar za igranje, em ti ima dost tipki i dovoljno dpia. ako je 350kn previshe, prolly bi riskiro s nekim a4 mishem.
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Uzmi ERGO525 i nemoj se mučiti.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
imam ga ja, dobar je miš. imao sam prije njega, Erga 525, i ovaj je puno kvalitetniji, i još bolje ergonomski oblikovan (Genius Ergo 525 je fizička kopija Logitecha MX1000) samo trebam bolju podlogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Zanima me kakvi su ovi Razer mishevi, konkretno me zanima ovaj model >> http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...loge-powerball Mislio sam si uzeti MX518 jer koliko sam vidio po netu svi ga hvale i navodno je najbolji mish, ali ne znam kakvi su ovi razer, cine se kvalitetni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
razer misevi su ti jako kvalitetni,stvarno su dobri misevi ali jedina mana mi je kod 2 modela koja sam isprobao sto su mi skroz nekak mali sad neznam za ostale modele kakvi su,ako imas veliku ruku nikak ti nece pasati taj mis.Uglavnom trebas probati i vidjeti,a mx518 se netreba posebno opisivati taj mis je u samome vrhu,meni odlicno lezi u ruci (jos nisam nikoga sreo da je rekao da mu taj mis nelezi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 10.02.2007. u 03:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Jeftino pržim komponente
|
![]() Šta mi se onda više isplati? Jel vrijedi MX tih par kuna, il da kupim Erga? PS Undo, kak si na sigu napravio onaj gumb (Moja konfa), sig mi je prevelik, a ne da mi se mijenjat |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
evo malo si prochachkaj tu,sve piše...u s vezi siga http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43816;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mx 518 all the way ono best mis ever .
![]() |
#20 | |
You'll Never Walk Alone