|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Računalo se kratko upalilo pa ugasilo. Uzrok?
Problem je došao i prošao, ali bih vas htio upitati što je moglo prouzročiti takvo što : stoopid Radi se o prvoj kanti iz siga. Pritisnem power gumb i samo se ventovi zavrte na djelić sekunde i stanu. Prođe recimo nekih 15 sec i komp se ponovno pokuša upaliti, ali ista posljedica, zavrte se ventovi ali stanu. Provjerio sve kablove unutra i izvana no opet ista stvar. Svi kablovi uredno i čvrsto pokopčani. Reko ajde idem si napraviti cedevitu pa ću razmisliti o rješenju problema i vratim se ja sa čašom a u kompu se opet na kratko zavrte ventovi (sam, nisam ništa dirao) ugasi i onda se upali normalno sam od sebe kao da ništa nije bilo : stoopid Komp je jučer radio normalno, nakon generalnog čišćenja. Imam li razloga za brigu i što bi moglo pruzročiti takvo što? Zao duh? : bonker :
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da zao duh je napajanje ..............ako se ponovo ponovi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, bio sam ga cijelog raskopao i očistio (+ otvorio napajanje). Po napajanju nisam ništa čačkao, samo samo ga ispuhao sa komprimiranim zrakom. No nakon što sam ga jučer složio, palio sam ga dva puta, posve normalno. I sad, nakon što sam ponovno sve kablove provjerio i probao jače pričvrstiti upalio se i ugasio nekoliko puta te na poslijetku upalio normalno ![]() Hmmm...ne bih htio da se to ponovi, tko će čekati gotovo minutu da se upali, a mislim da to nije ni zdravo komponentama : sweating
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjerovatno se napajanje malo reanimiralo kad si ga ponovno pritisnija dok nije uhavtilo sve konce u svoje ruke ukjučujući i naponske odzive u pojedinim granama. Mislim da se ne bi trebalo ponovit. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|