|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() e pa ovako: imam radnju za maturalni rad "Grafičke i zvučne kartice" a ne mogu nigdje naći materijal, uvijek dok trazim preko googlea mi izbaci cjenike a ja trebam njihov opis građe i karakteristike (ovisnost GPU o CPU ili tako nesto sl.) ako mi itko moze na bilo koji nacina pomoci puno mu se zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mogao bi na http://www.howstuffworks.com pogledas malo o tome svemu, dobit ces ideje gdje i sto traziti dalje svakako. Kasnije mozes pogledati i ono sto proizvodaci sami napisu o svojim arhitekturama kako funkcioniraju i to. Svakako ce ti biti potrebno pisati i o sabirnicama koje su se mjenjale tokom vremena od ISA-e pa do PCI-E jer je to tema koja se definitivno dotice ovih o kojima ti je rad. od kojeg razdoblja ces uopce poceti pisati? (samo da ti napomenem da bi ti rad vrlo lako i bez vecih napora s tvoje strane mogao doseci velicinu cak i drasticno preko 100 strana, moj je prije 10-ak godina bio o racunalnim mrezama (na kraju se limitirao na LAN samo) i bio 150-200 strana jer mi se vise stvarno nije dalo, a bilo je za pisat jos nekoliko puta toliko) sretno, ak trebas neku pomoc, samo pitaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|