|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne boota friski intall
Dale ovako konfa je: DFI Infinity nf4-ultra 3700+ Sandiego 2X1024 Corsair XMS CL2 Ati X850 XT 2X80 Gb Barracuda 1X120Gb Barracuda .... Instaliram windows na frisko nakon sto je Hard formatiran, i digne se normalno prvi put. Namjestim rezoluciju ekrana i napravim restart nakon cega dobivam poruku: NTLDR is missing..press CTRL+ALT+Del Probao sam nekoliko puta ponovno friski install, nakon prvog restarta se desi ista stvar. Probao sam repair instalacije nakon cega isto normalno digne ali prvi restart i sve ode kvragu. Probao sam i repair konzolu sa fixmbr i fixboot ai bez ucinka. Sada vec polako gubim zivce, ako imate kakav savjet biti cu zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala na promptnom odgovoru. Vec su mi rekli da je lako moguce da je corruptani CD od winfowsa sto mi je malo cudno s obzirom da sam sa tim CD-om vec stotine instalacija izvrsio,ali dobro probao sam jos 2 druga i dalje mi ne zeli raditi kako treba. Od ovih navedenioh problema sve mogu skoro eliminirati ali eto probat cu i zadnji CD koji mi je ostao i rucno kopiranje fileov-a pa cemo vidjeti ako sta pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Rijeseno...manual copy i reset biosa na default je popravilo stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pogledam i mislim si pa nije valjda matična otišla već. Kak radi, jesi zadovoljan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
je je radi ko luda...nisam imaojos prilike je isprobati kako treba jer sam morao izvaditi staru i nju stavit a stalno nesto radim pa ne stignem...sad kad ulovim vremena cu amlo vidjet kako ide za memu clock i do kud ceproc potegnut samo da pare za bolji cooler ulete |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Edo, aka Syncros
|
Meni SanDiego 3700+ na njoj 3085 mhz stabilno, neznam na kolko volti, 1.45 mislim. I obavezno jače hlađenje čipseta (HR05-SLI...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|