|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Hard Disc? Bad Sectori? Savjet??
Prije dva mejseca sam kupio P-ATA disk Seagate ST3160821A (160Gb) Nakon samo dva mjeseca koristenja izbacuje mi error da ima bad sectore!!! Suludo... Ne razumijem da nakon samo dva mjeseca koristenja, u kojima je bio vise nego solidan disk odjedom postaje "neispravan". Pitanje: Ima li koji tool s kojim mogu malo bolje progledat disk i provjerti dali su zbilja bad sectoa i mozda ih popraviti? Na Seagatovim stranicama upravo takvog alata nema. Ili ga ja nemogu naci... Ili da ga nosim nazad i ostvarujem svoje portosacko pravo na garanciju? Ako uzmem novi disk, koji?? Seagate je kupio Maxtor i to su sad koliko kuzim low end diskovi. Seagate... hmmm.... nekako mi ne uljeva povjerenje nakon ovog. Sto trazim od diska: Iskljucivo pouzdanost!! Ne interesira me brzina, buka... nek se vuce i buje ko traktor, ali nek radi... Sto kupit? pozdrav -- Kupujem USB stick kapaciteta 16/32/64 Mb (ispravne) Kontakt na mail: jako-glupo@net.hr.ZBRISI_OVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
imas garanciju , zamjeni ? kolko ja znam , postoji program HDD regenerator koji navodno popravlja bed sektore . ja sam s trial version proso hard , nije nis naso tak da nemogu rec kolko je ucinkovit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
S hdtune pregledaj bedsectore....s hdd regeneratorom ih popravi ako ih ima!Učinkovit je..popravio sam 2 harda s tim....samo trebaš imat full verziju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|