Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.12.2006., 20:46   #1
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Unhappy dvb-t pravi probleme(hibridni tuner)

...dakle.......
kupila sam tv karticu asus my cinema p71317Hybrid i ok, to uredno instalirala, instalirala softver, drivere...itd.
e sad taj softver(Cyberlink Power Cinema 4.0), koji je proglašen dobrim, meni pravi probleme.......dakle skenirala sam programe preko analognog signala i slika me nije baš impresionirala i onda se spojila preko dvb-t signala....i neće, jednostavno kad skeniranja ne nalazi ništa(inače pokrivena sam signalom) i sad ja tako nekoliko puta.......i ništa.....i kad mi je već [beep] pokrenem ja nekog wizarda koji priko dvb-t nađe programe........slika izvrsna......
ali(uvik taj ali) poslije kad sam ponovo upalila program, slika zastaje, "zamrzaje" i kontam ja idem ponovo pretražiti programe.....i pogodite........NEĆE!.....jednostavno ne nalazi ništa......niti preko tog wizarda..........a kao da to mi i nije dovoljan problem......ne radi mi daljinski.....uredno sam spojila sve..........ali ne radi.......
pomoć molim...

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2006., 21:24   #2
Perki
Premium
Moj komp

Baš sam nedavno isprobao PowerCinema na svojoj kworld DVB-T 100 kartici i radio je više manje uredno.
Nego, probaj prvo maknut sve to skupa (PowerCinema i drivere od kartice), pa ih ponovno instalirati. Ak ne pomaže, makni samo PowerCinema i pokušaj sa kojim od alternativnih programa.

E sad, ne znam da li ovi programi podržavaju tvoju karticu, al možeš probat.

Recimo :

MediaPortal - dozlaboga spor, al u načelu radi.

GB-PVR -malo bedast za podesit, plus problemi sa time shiftingom na mojoj kartici, ali uredno i brzo radi.

Ako "vide" tvoju karticu, ali također imaju problema kao i PowerCinema, možda je kartica zrela za reklamaciju.
Oglas

Oglas
Staro 31.12.2006., 08:45   #3
Lugi
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2003
Blondie,nemoj se zamarati.Reklamiraj karticu i traži novu.Samo reci da ti ne
nađe nijedan program(reci da imaš pojačalo i opet ništa).
E,imaš li ant.širokopojasno pojačalo?
Ja sam s tim riješio problem moje DVB-T 100.Ova je druga.Isto sam se
zaheb.... sa alter-programima za gledanje,driverima i sl.
Nosi to reklamirati i uživaj u digit.televiziji.
Lugi je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2007., 20:26   #4
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

evo ovako riješila sam jedan dio problema, napravila sam update drivere i sad nalazim sve i to je u redu.........ali opet imam čudan problem......npr. kad snimam novu, rtl ili hrt2 zna doći do trzanja slike pretpostavljam da se to i vama događa ali kod mene nekad kartica kada stavim snimat npr. rtl ona sama pribaci na hrt1 i onda mi snima hrt 1 umjesto rtl a ja sama ne mogu prominit program jer snima......jel ima toga kod vas ili je to samo u mene

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno