|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() ...dakle....... kupila sam tv karticu asus my cinema p71317Hybrid i ok, to uredno instalirala, instalirala softver, drivere...itd. e sad taj softver(Cyberlink Power Cinema 4.0), koji je proglašen dobrim, meni pravi probleme.......dakle skenirala sam programe preko analognog signala i slika me nije baš impresionirala i onda se spojila preko dvb-t signala....i neće, jednostavno kad skeniranja ne nalazi ništa(inače pokrivena sam signalom) i sad ja tako nekoliko puta.......i ništa.....i kad mi je već [beep] pokrenem ja nekog wizarda koji priko dvb-t nađe programe........slika izvrsna...... ali(uvik taj ali) poslije kad sam ponovo upalila program, slika zastaje, "zamrzaje" i kontam ja idem ponovo pretražiti programe.....i pogodite........NEĆE!.....jednostavno ne nalazi ništa......niti preko tog wizarda..........a kao da to mi i nije dovoljan problem......ne radi mi daljinski.....uredno sam spojila sve..........ali ne radi....... pomoć molim...
![]() |
#2 |
Premium
|
Baš sam nedavno isprobao PowerCinema na svojoj kworld DVB-T 100 kartici i radio je više manje uredno. Nego, probaj prvo maknut sve to skupa (PowerCinema i drivere od kartice), pa ih ponovno instalirati. Ak ne pomaže, makni samo PowerCinema i pokušaj sa kojim od alternativnih programa. E sad, ne znam da li ovi programi podržavaju tvoju karticu, al možeš probat. Recimo : MediaPortal - dozlaboga spor, al u načelu radi. GB-PVR -malo bedast za podesit, plus problemi sa time shiftingom na mojoj kartici, ali uredno i brzo radi. Ako "vide" tvoju karticu, ali također imaju problema kao i PowerCinema, možda je kartica zrela za reklamaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Blondie,nemoj se zamarati.Reklamiraj karticu i traži novu.Samo reci da ti ne nađe nijedan program(reci da imaš pojačalo i opet ništa). E,imaš li ant.širokopojasno pojačalo? Ja sam s tim riješio problem moje DVB-T 100.Ova je druga.Isto sam se zaheb.... sa alter-programima za gledanje,driverima i sl. Nosi to reklamirati i uživaj u digit.televiziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo ovako riješila sam jedan dio problema, napravila sam update drivere i sad nalazim sve i to je u redu.........ali opet imam čudan problem......npr. kad snimam novu, rtl ili hrt2 zna doći do trzanja slike pretpostavljam da se to i vama događa ali kod mene nekad kartica kada stavim snimat npr. rtl ona sama pribaci na hrt1 i onda mi snima hrt 1 umjesto rtl a ja sama ne mogu prominit program jer snima......jel ima toga kod vas ili je to samo u mene ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|