|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() evo prvotno kad sam išao (prvo) ubacit zvučnu unutra, zatim odmah pospajao zvučnike, instalirao drivere za karticu i sve radilo - odnosno radio je 5.1 zvuk...sad idem ja napravit reinstall windowsa i stalno mi je 2.1 zvuk : bonker2 u svim testovima rade svi zvučnici znači da nisu riknuli ( ![]() probao reinstall drivera, reinstall windowsa ( ![]() tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
jer u driverima upaljeno da koristis 5.1 ? jer meni se tako jednom dogodilo da nisam upalio u driverima , nego je pisalo stereo speakers . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
naravno - 5.1 speakers.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
moras i u windowsima i u drajverima staviti 5.1 e a onda ako oces u winampu cuti zvuk na svih pet moras staviti u creative softu clone negdje nemrem se sada sjetiti jer imam 2.1 sada
![]() |
#5 |
/
|
evo u driverima: http://www.imagesforme.com/images/7030fgh.jpg i u winduozima: http://www.imagesforme.com/images/8306dsfsdf.jpg di još to treba poriktat....lol preko foobara slušam mjuzu i stavljeno je unutra na "Primary: SoundBlaster Audigy".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Jel ti to slusas pjesme pa radi samo 2.1? jesi li ukljucio u driverima onu CMSS opciju da ti stereo materijal salje na sve zvucnike? (mislim da se tako zove opcija, bubam iz glave jer nisam doma da pogledam)
![]() |
#7 |
Guest
|
e to e to taj cmss 3d.. to nađi i uključi stereo surround... inače ja imam dotičnu kombinaciju i sve 5 osima radija na zvučnicima ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
|
e puno vam hvala.....evo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod