|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Theme Hospital no sound :(
Sjetio sam se ove igre koju sam igrao na play1 ali nakon odpakiranja dotične i pokretanja ona je poprilično usporena, a što je najbitinije nema zvuka. Pokreće se u DOS-u. Ako ima netko kakvu ideju neka slobodno kaže. Ja googlam i nailazim na iste nesretnike, ali ne vidim neko konkretno rješenje. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li se probao igrati Compatibilityjem u Propertiesu? Ako ne radi, instaliraj VMware, u njemu DOS ili Win 98 SE i zdra'o. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok.. Pojasni što gdje kada kako i zašto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Upravo sam skinuo demo i radi super, samo malo miš šteka... Ali zvuk je tu i odlično se čuje... Mrzim ovo : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dosbox? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Uz dosbox imam zvuk ali ne znam kako maksimizirati ekran ( ![]() EDIT: Imam opciju da ručno namjestim drivere jer koje on ima stock niti jedan ne odgovara. Što je I/O Address i što upisati da se konfigurira. Po defaultu piše 220 EDIT2: RIJEŠENO!! :clap: :clap: :clap: Najbolja igra svih vremena uspješno radi i od neprospavane noći me dijeli samo par klikova : sweating File koji mi prije nije htio raditi za namještanje zvuka odjednom je proradio i sve sam uspio namjestiti. Hvala svima na pokušajima, ako netko treba dotičnu neka se javi na pm. Zadnje izmijenjeno od: BmwMPower. 05.01.2007. u 22:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|