|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Titranje....
Kada se pri rezoluciji na 1680X1050 zagledam u ikone vidim da titra isto tako i bilo koji tekst no najlakse je uociti na ikonama iz cega sam zakljucio da cijeli ekran titra...radi se puno malih crtica koje idu gore dolje i kad rezoluciju smanjim na 1440X900 Nema titranja... Sa programom http://www.prad.de/download/pixperan_english.zip Kada stisnem F9 u vecoj rezoluciji cijeli ekran se obaspe crticama a u manjoj takoder, pri pritisku F1 u vecoj rezoluciji kvadratici titraju no pri manjoj ne... Taj problem me ubija u glavu monitor bi iskljucio kao sumnjivca jer se naime ne isto vec slicno dogadalo i an starom crt-monitoru Monitor:fujitsu siemens 22'' Grafa:6600gt 256mbram Kako provjeriti do cega je i sto napraviti molim pomoc zbunjen sam: hitthewa i grafa i monito imaju jos puuno garancije...pa to nije problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
tog sam i ja mislio uzet, fala bogu da nisam, nisam mogo nać nigdje, u zamjenu sam uzo compaq 22" crt, i držim ga na 120hz, o titranju ni ne razmišljam. Ali još nikad nisam čuo da lcd titra, zapravo jednom sam na televiziji vidio kak je lcd titrao, ali mislim da je zbog previše fps kamere. sad baš gledam na nekom sajtu, Résolution maximale: 1680 x 1050 à 60Hz Nekak mi je 60hz premalo iako lcd nesmje titrati obično su na 75, ajde više da se ne sramotim neka ti durgi pomognu, odi u dućan i pogledaj jel koji drugi titra, traži po netu jel još neko ima problema, i ako si zbilja očajan, odi u dućan s monitorom i pokaži im usporedivši s nekim drugim montorom kojeg nađeš a da najmanje titra, onda budu tek vidli razliku: roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ništa neobično i lako riješivo, već je bilo govora o tome na ovoj temi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54345
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako se ne varam taj monitor ima samo VGA prikljucak. Probaj sa drugim VGA kablom i probaj prenijeti monitor i komp u neku drugu sobu da iskljucis mogucnost vanjskih smetnji da VGA kabel.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|