|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pentax Optio M20-digitalac
Kupio si danas ovaj fotoaparat; Vrsta aparata: Digitalni kompakt fotoaparat CCD: 7,38 megapiksela ukupne rezolucije Format datoteke: JPEG, DCF, DPOF, MOV, WAV Vrsta memorijske kartice: SD memory card, SDHC memory card, 22MB ugrađene memorije Objektiv: zoom 6,3-18,9mm/F2.8-5.4 (ekvivalent 38-114mm kod 35mm formata) Monitor: 2,5"TFT monitor u boji sa 115k piksela Autofokus: TTL Ekspozicija: 1/2000-4s Napajanje: 2kom AA baterije u paketu Kompletan bundle + POKLON -original kozna torbica -256 sd mem kartica -punjac za baterije+4 punjive baterije 24 mjeseca garancije. Izaslo me sve oko 900 kn(sredio povrat,bio na nekoj bozicnoj akciji itd, a inace je trenutno takakv paket oko 1699 kn sa "poklonima". Sta mislite,jesam li napravio dobar posao,ili sam trebao uzeti nekakva sony ili sl. Ja sam prezadovoljan,ali ipak bih volio cuti vasa misljenja
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
vidio sam kod frendice pentaxa i cini mi se u redu...ma svi su oni manje-vise ok samo sto se neki zove hp,sony,canon....bla....bla...: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|