|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Vantec NexStar3 2.5" USB 2.0 & ICY BOX IB-250StU & Samsung SpinPoint 5K100 100GB SATA
Vantec NexStar 2.5" External Case SATA to USB 2.0 Part Number: NST-260SU-BL Features: Aluminum Casing Cools Down Your Hard Drive Transfer Rates upto 3Gbps w/ eSATA Transfer Rates upto 480Mbps w/ USB 2.0 (12Mbps w/ USB1.1) Easily Add Storage to Any System with SATA or USB Hot-Swappable: Plug And Play without Rebooting Attractive Blue LED Indicates Power/HDD Activity Currently support upto 160GB hard drives Interface: SATA to eSATA & USB 2.0 Color: Blue System Requirements: Intel Pentium II 350 MHz-compatible or Mac G3 processor & greater Microsoft Windows 98SE/ ME/ 2000/ XP or Mac OS 8.6 & greater USB or SATA-equipped system For USB 2.0 speeds, the system must support USB 2.0 specifications CD-ROM drive (if drivers are needed) Package Includes: Driver Disc, User Manual, 2.5" SATA HDD Enclosure, Power Cable, eSATA Cable, USB Cable, SATA to eSATA Bracket, Screws, Carrying Bag Dimension: 132 x 80 x 15 mm Samsung SpinPoint M60 SATA Series HM100JI Features GMR/TuMR head with wireless suspension design Serial ATA 1.5Gbps Interface Support SATA Native Command Queuing Feature set Device Initiated SATA Power Management Fluid Dymamic Bearing Spindle Motor Technology Load/Unload Head Technology ATA Security Mode Feature Set ATA SMART Feature Set ATA Automatic Acoustic Management Feature Set Multi-Burst On-The-Fly Error Correction SilentSeek™ Hybrid Latch System for Reliability and Quietness Specifications S-ATA 150GB/s NCQ S-ATA 100.0GB disk size 5400 rpm/min 8MB buffer Max. UDMA transfer mode UDMA-6 (133MB/s) Max. PIO trensfer mode PIO 4 slike diska... ![]() ![]() ![]() ![]() slike eksternog kucista... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cijena diska oko 700kn cijena eksterne ladice oko 150kn evo review kako napraviti mali, lagani, jednostavan za koristenje prijenosni disk s kojim necete morati nositi dodatna napajanje jer je dovoljno napajanje sto dobije iz USBa za njegov rad a iako nije dovoljno skoro s svakim eksternim kucistem ide i dodatno USB napajanje kao sto se vidi na slici Zadnje izmijenjeno od: AMDhammer. 26.12.2006. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ladica je pljunuta ista kao moja canyon samo druge boje. Isto tako i kablovi su isti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da cu istu kombinaciju uzeti i ja, samo mozda ladicu uzmem Icy Box. Daj reci zasto si se odlucio za Nexstar (pretpostavljam da si malo proucavao ladice prije kupnje)?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
budem stavio slike i od icy box on ti je bolji od vanteca, vantec ti je malo jeftiniji ali nije bolji. razlog velicina, tj. debljina ladice je 3-4mm razlike izmedu vanteca i icy boxa, icy ima koznu futrolu i nekako je jednostavnije no budem ga jos opisao detaljnije. razlog kupovine vanteca je sto nisam naso icy box kada sam kupovao disk i ladicu. nabavio sam ga i staviti cu slike cim stignem - biti ce prije bozica pa budete vidjeli i icy box iz prve ruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo ja sam baš jučer kupio zynet-a u Diska. Cijena: 86kn - najjeftinija ladica kod njih. Napravljen je od aluminja, dok su prednja i zadnja stranica napravljene od plastike, no obojane u srebreno tako da se niti ne primjeti. Ladica je dosta čvrsta pod prstima jer je iz jednog komada (izuzev tih plastičnih "pokopaca"). Dobiješ "Y" kabel sa mini usb utorom (za ladicu), a najbolja stvar mi je dosta kvalitetna futrola u kojoj možeš držati ladicu prikopčanu. Ladica je vrlo lagana, i iako icy box vjerojatno ima bolju čvrstoću, dosta je veći i teži, te ujedno s tim šteti funkcionalnosti 2.5" diska (malen & lagan). Evo slika: ![]() ![]() ![]() ![]() (kabel je crni - ovo je od fotoaparata) P.S. E, da ovo je PATA a ne SATA ladica.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 23.12.2006. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Zgodno ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
A bas sam ti mislil ic nashtrikat PM ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ja sam narucio IDE ladicu vantec i IDE disk, ovaj samsungov, iz linksa a ovi meni posalji IDE ladicu i SATA disk, kazu mi zeznuli se ![]() ![]() @ tutix sretan rodendan ![]() Zadnje izmijenjeno od: AMDhammer. 24.12.2006. u 21:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|