|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
nForce 680i
stigla je prva ploca sa ovim chipsetom u RH, Asus Striker, a cijena joj je 2700-2900kn mislite li da ce se prije nove godine pojaviti i druge maticne bazirane na ovom chipsetu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
moguće da hoće...al to je preeeviše para za jednu matičnu ploču...ni jedna takva ploča ne vrijedi toliko para pa neznam koliko se klokala.Ta cijena će se prepolovit u roku od 3mj. garant
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
btw jel taj chipset za OC stvarno TOLIKO bolji od intelovog na BadAxe2 ploci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Nije a još ima problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Ne, nije ništa brži i bolji... Mislim brži je, ali ne značajno pogotovo ne toliko da toliko košta. Dapače, po testovima koje sam čital, a čital sam ih jako, jako puno zato kaj sam u dilemi oko kupnje ploče, ne pokazuje se ništa epohalan naspram 965. Čak štoviše, u usporednom testu Evge 680i i Gigabytea 965 DQ6, DQ6 pobjeđuje na 5 od 9 testova. OK, vjerujem da će se situacija popravit kad se izreda par biosa na 680i, ali svejedno, razlika neće biti drastična, u to sam siguran. A cijenu strikera neću ni komentirat. Da nije tužno, bilo bi smješno. BTW, nije prva ploča. Bilo je Evge jedno jako, jako kratko vrijeme u HGspotu.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pardon sto se tice Asusa P5B; je li isti chipset na obicnoj vanilla P5B verziji kao i na onoj Deluxu (Deluxe\WiFi). in other words vazi li na obje ploce isti OC value, podrzava li isti BIOS? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
isti cipset, ali biosi su razliciti. deluxe ima bogatiji bios i bolje oc opcije (veci napon za ram itd. ) ovo vise nema veze s temom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|