|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
LCD TV pregled do 9000kn
Danas sam prošao većinu dućana za koje sam znao da imaju za prodat LCD TV. Zanima nas LCD od 32'' i cijena do cca 9000kn. prostorija u koju će bit smješten je 4*5m i udaljenost gledatelja 3 m. Prvo smo otišli do Mercatonea i tamo vidjeli par modela Philips 32pf3321 sony kdl32u2000 lg 32lc2r Mislili smo da je to to i nekak nam se dopao philips. Međutim, stari je htio da ima sliku u slici pa su svi otpali. Iznos koji je trebalo izdvojiti za 2 tuneara je bio dosta viši od predviđenog, Nakon toga put Ve-mila. Tamo nam čovjek kaže i ponudi Sony kdl 32s2000, s naglaskom na s i kaže kako ima sliku u slici al da nema upravljača da nam pokaže. Cijena 9.500,00kn. Relativno skupo al ako ima sliku u slici sve 5! Ajd nedao na vrag mira pa idemo još na Jankomir. U dućanu u sklopu kike (ne mogu se sad sjetiti imena) jad i bijeda u pogledu LCD-a, pa smo otišli do Technomax. A tamo, hvala Bogu naišli na pametnog čovjeka. Pokazao nam je Samsung, Philips, Sharp i dao odgovore na sve kaj smo ga pitali i još nas naučio dosta toga o HDMI-ju! Svaka čast Technomaxu na izboru osoblja. Na moj govor kako sony kdl32s2000 ima 2 tunera on me pogledao i rekao da on nema 2 tunera te da mora da nas je netko krivo informirao. Pokazao nam je na većem modelu istog sonya, jer manjeg nemaju, te smo se uvjerili da nam je dečko u ve-milu krivo rekao. Mora da je dobar upravljač ako može dobit 2 tunera. Nakon kraćeg razgovora i priće, ponudio nam je LCD TV Philips 37 PF 7331 na kojeg sad imaju popust i cijena mu je 9000kn. LCD je predivan al opet uz jedan nedostatak. Nema slike u slici, al da je definitivno best buy je. Em dobiš više incha, meni predivan dizajn u crnoj boji i dobiš Philips koji je trenuto sa Sharpom vodeći u proizvodnji lcd tv-a. E to je bila moja današnja ekskurzija, sad kaj imate vi još za ponudit?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 21.12.2006. u 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
philips je definitivni izbor...moja preporuka
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Koliko ja vidim taj Philipsov model ima analogni tuner a uzeti HD ready LCD bez digitalnog tunera je IMHO glupost... što se tiče Sonya iako nema dva tunera več analogno/digitalni hibrid (jedan tuner koji prima oba signala) ipak ima sliku u slici ali samo u kombinaciji TV program > vanjski signal (scart, hdmi, s-video...) tako da momak iz Vemila nije bio totalno u krivu...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
taj sony kad mu se pristeka dcmova kabelska daje katastrofalnu sliku. tip u technomaxu mi je u isto vrijeme spojio oba monitora na kabelsku i philips je imao puno bolju sliku. doduse u ovom rangu do 9000 kuna moze cak i razmisljat o pfilipsu pixel plus, model 7331 cini mi se. mislim da upravo toliko kosta (nisam niit skuzio do sad da ti ga je i tip u technomaxu preporucio) a sto se tice osoblja tam ja sam sa tipom pola sata pricao u lcd dok nisam sve kupio kaj mi je trebalo. 5331 plus hdmi dvd philips su zakon kombinacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e da i ***es sliku u sliki koji ce ti to k.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ne znam da li si vidio kakva je to slika? TV je mislim 32'', i u njegovom stanu sa udaljenosti sa koje gleda, slika je očajno loša. Svaka nepravilnost MPEG2 komresije je uvećana, oko loga titraju artifakti... Malo je uspio popraviti sa podešavanjem ali je i dalje bila bolja slika sa analognim tunerom.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|