|
![]() |
#1 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Gainward 7600GT Golden Sample pitanje
Riječ je o AGP verziji kartice!!! Imam pitanje vezano uz dotičnu karticu; naime da li je kompatibilna s Zalmanom vf700? Raspored elemenata i stock cooler mi se cine malo neobicnim pa da li itko ima osobna iskustva ili je vidio negdje da je moguće...
MacBook (Retina, 12-inch, Early 2016) Zadnje izmijenjeno od: Cpl. Hicks. 19.12.2006. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
I AGP verzija se dosta razlikuje od referentnog dizajna pa me to muci...
![]() |
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja imam upravo tu i pri ruci dotičnog Zalmana pa ako mi netko linka upute kako pravilno skinuti stari cooler i staviti novi javim iz prve ruke. I btw, prvi put imam Nvidiu pa jel mi može netko preporučiti koje drivere da koristim i tak neke sitnice kako ju full iskoristiti. Skor u 3dMarku 2006 mi je 2799 i javlja mi na webu da slične konfe idu do 3100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
upute za stavljane zalmana imas na zalman webu - a stari cooler skidas cisto preko zdrave logike i osnova mehanike . drivere - zadnje . a 3d mark ti je razlike u odnosu na tvoj sa agp-a i ovaj preko 3000 sto je za pci-e grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
drajvere hmn ili zadnje a ako ti nisu dobri nadji od x-treme g drajvere samo u google bubnes xg draivers i eto ga ![]() mislim da zalman ide na sve 7600 i da origigi kuler ces lako skinuti samo budi njezan i pazi da nezagrebes po pcbu..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|