|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Plavi ekran
Ovako malo glup problem! Prije jedno mjesec dana igram ja cod na netu kad bum plavi ekran, pise nesto windows error ne stignem pogledat jer se komp odmah resetira. Nakon reseta se sam upali i radi normalno! Prije dva tjedna sam kupio novi hard pa sam nabacio nove windoze, mislim friška instalacija i sve radi ko beba. Da bi se prekjučer to ponovno dogodilo bas dok sam bio tu na forumu nešto citao! I danas mi se opet to dogodilo dok sam opet bio na forumu! Znaci simptomi: sve radi i odjednom bum plavi ekran resetira se sam i opet sve radi ko beba. Odem na net igram cod (rasturam) sve 5. Dok je komp u full loadu nikad problema, dok kunja u idle stanju eventualno citam nesto na netu bez najave plavi ekran! Ajde malo pomoci ziher je neka glupost!: goood :: bonker :
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() hvala i nadam se da cemo rijesiti problem
maticna : dfi lan party procesor: athlon 32 64bit venice core ( clockano 2,4) RaM: 2*512 mb crossair HDD:seagate 160 720 rpm 8mb catche Maxtor 40 gb ![]() DVD- lg prza napajanje- tagan x-eye 420 w hladjenje: vodeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ovako nemam kasperskog nego nod32, u codu mi se rusenje dogodilo samo jednom! Ja isto lagano sumnjam na napajanje jer imam codegena koji je to sto je, al me jedna stvar muci najcesce mi se to dogodi dok komp nije opterecen sto mi nije logicno jer da se to dogada dok igram cod ajde jer si opteretio sistem i ok al dok gledam stranice na netu! To jednostavno nemre opteretit sistem. Error kod nemrem zapisat jer se pojavi na sekundu i odma se restarta! Ne stignem ga procitat! A kad se sistem opet digne nema nikakve obavijesti! Nesto tipa "your sistem has recovered from a serious error" ili tako nesto,bas nista upali se sam opet i sve je ok!
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
velikog opterecenja ali sve je pocelo sa cod na internetu ali zamili ovo ja sam kupio x-eye napajanje znaci taganovo od 420 w pa to je zvijer mislim neshvacam u cemu je fora i kad smo vec kod toga igram nfs 4 ure pa nista neshvacam u full loadu je igram brothers in arms isto nista nekuzim samo kad sam na internetu to se desava
maticna : dfi lan party procesor: athlon 32 64bit venice core ( clockano 2,4) RaM: 2*512 mb crossair HDD:seagate 160 720 rpm 8mb catche Maxtor 40 gb ![]() DVD- lg prza napajanje- tagan x-eye 420 w hladjenje: vodeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
tocno to prvi put mi se dogodilo u codu i od tada samo na internetu,skypu itd. I to sto kazes imas mrak napajanje! Aj da imas govno ko i ja nebi se cudio al tagan! Jesi možda clockao graficku?
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
ps hvala za napajanje : goood : mislim imam vodeno grafa 760 gt mi je na 29 stupnjeva sto je strava mogu je clockati koliko ocu ali nema smisla kad se ovako gasi ljut sam ka pas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
gle nevjerujem bas da ce mi netko grafu ili maticnu ili proc posuditi jedino napajanje a i to ce biti tesko ali nema smisla jer onda bi se sve gasilo i kad nije na internetu nezelim ispasti bahat ali jeli me shvacas sto ocu reci gasi se samo na internetu nema smisla ili ima ali ja nemogu shvatiti kojeg : hitthewa nino ja sam probao jer ocito imamo isti problem ma gle govori da je ili maticna ili proc ili napajane heheh ali zasto se onda samo na internetu gasi pa da je bilo sto od tog gasio bi se i bez interneta sto ne :: ali to se nedesava
maticna : dfi lan party procesor: athlon 32 64bit venice core ( clockano 2,4) RaM: 2*512 mb crossair HDD:seagate 160 720 rpm 8mb catche Maxtor 40 gb ![]() DVD- lg prza napajanje- tagan x-eye 420 w hladjenje: vodeno ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.12.2006. u 03:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
I ja sam u lovu na takvo napajanje samo sada fali malo suske!! Bit ce,bit! Neznam ni ja stvarno mi nije jasno! Nema nikakve logike u tom jednostavno nema! Ovako cemo, ko prvi skuži javlja drugome! Možda jos dobijemo pametnih prijedloga pa se to rijesi!
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a prijatelju onda ti jedino preporucujem napravi kao sta je u prthodnom postu navedenu (2 ili 3) napravi da ti se ne restarta odma procitaj kod i googlaj ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
maticna : dfi lan party procesor: athlon 32 64bit venice core ( clockano 2,4) RaM: 2*512 mb crossair HDD:seagate 160 720 rpm 8mb catche Maxtor 40 gb ![]() DVD- lg prza napajanje- tagan x-eye 420 w hladjenje: vodeno ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.12.2006. u 03:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Cekaj malo ja sam tek sad vidio sve ove postove prije nego kaj sam odgovorio. A bio sam tu prije minute ne kužim. Nino napravio sam ono kaj si rekao iskljucio sam auto restart al mi se to jos nije dogodilo pa nisam uspio zapisat kod. Meni se to dogodi svakih tjedan dana.
![]() |
#17 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
probaj ga skinut pa vidi,meni je isto izludjivao par dana dok nisam skuzio sto je,komp se restartao u nepravilnim vremenskim razmacima i kad sam ga skinuo sve 5
![]() |
#19 |
Premium
|
J**o mamu svoju evo ga opet! Al ovaj put sam zapisao error code. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL blabla stop:0x000000D1 raspppoe.sys. E sad ovo raspppoe.sys ima veze sa point to point protocol over ethernet (kak sam pametan) znaci nesto u vezi ove sugave kasde i moje mrežne. Bacio sam to u google i ukrako kaze da to sigurno ima veze sa lošim driverom ili nekim komadom hardwarea sto je toliko opcenito da mi nimalo ne pomaže. Sve u svemu neznam u cem je stvar!: stoopid
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nevjerujem, meni se isto zna to dogoditi. Npr. igram cod2 i ocu nesto pogledati na desktop, znaci ne izadjem iz igre nego samo na desktop, igra je aktivna u pozadini i sad.....kad ocu ponovo uci u cod2 kliknem i izbaci mi BSOD di pise "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" i ostale hijeroglife. Ne dogadja mi se to uvijek, ali zna se dogoditi tu i tamo, uzasno frustrira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
pa to je taj error kod ali kak to rijesiti! Siguran sam vec sad da to ima veze sa mrežnom karticom jer ispod tog error koda pri dnu ekrana mi napise raspppoe.sys! E sad kad bi se mogao javiti netko ko je imao isti error i rijesio ga to bi bilo sjajno.
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() odi na properties od njega pa authentication heh treba ovo i napisati : baad : dalje makni opciju enable uglavnom mislim da dolazi do nekakve guzve sa modemom i ethernet mrezom od maticne njih dvoje se guse i to dovodi do pada sistema i zato govori da driveri nisu jednaki Posumnjao sam na to sinoc moze se reci da mi je u snu doslo : bonker : razmisli ima logike svaki put kad bi ti se ugasio vjerojatno nisi mogao na internet kao i ja sve dok se local area od modema nije napravio ovo authentication ![]() a ako uspije dugujes mi pice ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Najbolje je to sto je meni to cijelo vrijeme iskljuceno, ustvari ni nemogu staviti kvacicu, imam router. http://www.imagesforme.com/images/2895untitled.JPG Znaci to je ok, ali svejedno, zna mi se tu i tamo dogoditi da mi izbaci BSOD kao sto sam gore opisao. Jedino da se poigram s opcijama u routeru, ali to mi prije nije bilo tako, nego je pocelo odjednom samo od sebe. Imam feeling da je to do neceg drugog, a ne do network mreze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
West kao sto i sam kazes probaj se igrati s tim postavkama, ali prvo postaj error kod pa da vidimo mozda problem nije kao nama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Heh ima jos jedna opcija meni se od tada stvarno vise negasi znaci ostani sa postavkama da ti je maknut enable aut.... dalje u u show all connections vjerojatno imas ikonu net adapter sa oznakom 1394 neznam mozda je tebi drugacija oznaka ali uglavnom trebao bi imati znaci net adapter klikni disable i restartaj komp to su ti postavke na mom kompu i za sada radi komp stabilno. Probaj pa mi javi pozz ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
imao sam slican problem s plavim ekranom (al samo u igrama) samo sto sam ja morao restart napravit...iskljucio sam fast write sa svoje 9550 gt-jke i radi normalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|