|
![]() |
#1 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Nedoumica oko tagana
Vlasnika sam Tagana easycon 530W! Konfa je slijedeća: Abit KN9S, Amd Athlon 3500+, 1 GB kingmax, club 3-D ge force 7600GS, 3 hard diska od kojih su 2 ata i jedan sata, 2 optička pogona DVDR i DVD. Pa me zanima kakva je razlika između Split i Combine moda kod tog napajanja! Ova moja ploča ima 24 pinski konektor za napajanje plus još 12 V rail! Šta je bolje split ili combine mod za ovu konfu???: sweating Zadnje izmijenjeno od: patakmeister. 24.12.2006. u 21:36. Razlog: greška u podatku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
split mod...tj split rails...iliti razdvojeni 12v railovi, dok ovo combine rails naravno znači kombinirani 12v railovi...A sad koji odabrati split ili combine...ne bih baš znao...iako neki kažu da je bolje držati combine (navodno stabilniji naponi), ja kod sebe imam namješteno na split po defaultu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj jedan pa drugi i vidi ima li razlika u stabilnosti napona. Tehnički gledano split bi trebao biti bolji i stabilnost napona bi trebala biti veća i on se koristi u slučaju da imaš malo jaču konfu sa puno potrošaća u protivnom ideš i na combine razlika je ta da u combine modu svaki potrtošać može povući max struju koju nudi napajanje na +12v railu (u tvom slučaju 33A) dok u split modu mogu povući max 20A jer je to ograničenje za pojedini rail. Slobodno sa onom svojom konfom ostavi napajanje u Combine mod-u BTW nešto više o tom napajanju imaš ovdje ako te zanima http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49064
![]() |
#9 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Beren je tamo jedan od testera. Inace testira kmponente i za PCE. btw, zakaj bi odma trebalo nekaj popljuvati ako je u npr. bugu, a na na PCE, iako od istog autora?! : stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|