|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
7600gt i tv-out
Pozdrav svima,mali problem mi je iskočio pa ako može mala pomoć,naime problem koji do sada nisam imao sad se javio s novom karticom. S navedenom karticom mi se slika preko TV-a automatski napravi full screen i 4:3 format i uopće nemam mogućnost prepravke slike (16:9,4:3,pan-scan itd.).
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ukljucen ti je overlay, probaj ga ugasiti ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
mene isto zanima taj tv out. takođe imam 7600gt i kad pustim neku igru paralelno na LG flatron f920b i televizor philips 29pt9020 na ovom drugom lako je uočiti superioran kontrast te kvalitetu i intenzitet boja(zašto je to tako!?) Kad sam prvi puta pustio tomb raider legend na tv-u ostao sam šokiran i našao se negdje u tri ujutro kako igram tu igru a već sam je cjelu prešao inače. Tu i tamo ima pokoji nedostatak u odnosu na monitor, problem niže rezolucije mi najmanje smeta (radi onog pixel plusa koji odlično radi svoj posao) Slika mi na monitoru djeluje nekako fluidnija tj kao da se na tv-u sve izvodi u manjem broju sličica,tj ponekad kao da se "lome zidovi". Očito je slika sa grafičke kartice presirova za prikaz na tv-u ili..?? uzmimo naprimjer igru pes6 dotična mi na tv-u izgleda bolje i ide fluidnije kad se igram na playstationu2 nego kad istu igru pustim sa računala na tv!!!?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|