|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moj case
evo, bio je mod neki vec ali kablovi su bili katastrofa... i jucer mi se srusio sistem i onda sam nesto prckao po ramima pa sam polako poceo cupat sve van... i onda kad sam vec povadio, lijepo sve poslozio, kablove skratio... evo kako je to izgledalo prije nego sam isao dirati... ![]() a evo nakon: ![]() ![]() ![]() ![]() jos si moram stavit neke neonke da svijetle, ove uv su ok ali ipak je premracno unutra i ako je mrak unutra u kucistu uopce se ne istice ova rupa na stranici... ide kablove sam odrezao onaj duzi dio, jedan je bio round a drugog sam rascijepao i narolao... jos cu ga obuc kad cu imat s cime... eto, sta kazete? Edit by Vuco: Prvi i zadnji puta da nekaj ovakvog delam, čitaj pravila ili samo riječima opiši kučište ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 17.11.2006. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
nije loše.....ja bi jedino nabacio malo boje na to kučište i izvana i iznutra, po mogučnosti mat crne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
A problema nema kod dizanja na www.imageshack.us , lijepo pise gdje je link na thumbnailove.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jako lijepo svidja mi se: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prilicno dobro, malo prekanicheno sa naljepnicama za moj ukus ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
odlicno kolega napravljeno,svidja mi se sve kak je unutra poslozeno,a i izvana kuciste izgledao odlicno : cheers2
![]() |
#13 |
Premium
|
eto, a i mora bit odlicno, kad mi je godinu dana trebalo da to tak izgleda unutra, a sve imam od prije god dana... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
by the way, neznam kaj da radim, kad stavim stranicu komp mi se uzasno grije a ovako su temperature sve odlicne... ali kad zaklopim kuciste tolko se zagrije da mi graficka pocne bacat artifakte i cijela slika se s***e i cak i zabloka komp... a unutra je 3 coolera, 2 na napajanju, big typhoon na procu i zalman na grafi... ima tko kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kućište ti je malko prekrcano, za tako puno driveova inače je potreban big tower case da to potrpaš u njega... K tome još uvjek nisi dobro napravio kablove, ako ti je problam sa hlađenjem onda se nejde na kozmetski efekt nego na funkcionalnost tako da se sklones puta zraku koji treba prolazit, nebitno je sad kako će to izgledati (mada ugavnom dobro i izgleda ![]() Onda zatvori si stražnje limove za PCI utore bez obzira što u zalmanovim uputstvima piše da je pametno izvadit jedan limić to ne znači da treba povaditi SVE i to zato jer ti tako puno slabije prolazi zrak kud je zamišljeno da ide... Onda nisam siguran kolko je taj case uopće dobro pogođen nekako mi se čini dosta siromašan perforacijama a ako su ono naprijed filteri ili "filteri" za zrak tj prašinu probaj to maknuti jer oni ti dosta oslabljuju protok, posebno ako imaš sporije ventove... Onda složi si sve na ispuh kad je već takva situacije a ne da imaš ventove nasađene da vitlaju zrak unutar kućišta (a to radi onaj žuti kolko vidim) jer to nema ama baš nikakve svrhe... Nikako ne ostavljaj otvorene 80mm (ili bilo koje druge, još je gore ako su veće) na stražnjoj strani da zjape jer je to ultimativni način da nema protoka...
![]() |
#17 |
Premium
|
pa cuj, kaj se tice svega, oko maticne nema nijednog kabela... sve je cisto pogotovo tolko da zrak moze proci... a kaj se onog zutog coolera tice, on puse na memoriju jer bez njega ne mogu igrati ni 15 min a da se ne restarta komp a sa njim se to uopce ne događa što znaći da mi je vise nego potreban... sve je to za Q... trebam jednostavno kupit drugo kuciste i mir... ![]() i uglavnom, samo tek tolko da kažem, neznam tko je hvalio big typhoon i zasto ali temp proca mi je manja sa cooler master hyper6... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
evo ako koga zanima, prodajem ovo kuciste... znaci cooler master centurion, modana stranica + izrezan lim di dolaze ventovi tako da ima bolji protok... sa kucistem dajem i 2 ventilatora 80mm... imam i racun i ambalazu od kucista... kostalo je 470 kn prije cca 2 god... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Slušaj ovako: Neznam da li ti je i na koliko komp klokan. Smanji voltažu memi na 2.7-2.8 max. Dobro namjesti zalmana (malo paste!!) jer taj vf900 mi drži Aiw x1900 na 40 u idle/45-50 load, a ti imaš x1600. Optiku makni gore, a aerogate dolje. Ako ti smeta zujalica na NB-u makni je i stavi plavog zalmana. Onaj vent na ramima nema smisla jer ti puše vrući zrak na BT. BT-a stavi na min 800-900rpm i makni te lampe pobogu. One same griju kao jedan komp ![]()
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
|
Mislim da tebi uopce kuciste nije problem. Problem su neke stvari u tom kucistu. Ja imam slicno kuciste, nakrcano sa 7 diskova i sa pecnicom zvanom Prescott u tome uz jos 2 neonke, tako da case sigurno nije problem. Ili ti je grafa preclockana ili ti je memorija na rubu. Ako je i overvoltana preko 2.8V to joj uzrokuje preveliko grijanje, jer se ta memorija dosta voli grijati na tim voltazama. A, osim toga to i nije memorija za velike voltaze, gore su Hynix D5 cipovi kojima obicno ne treba vise od 2.7V... dakle, spusti napon memoriji, olabavi malo latencije i makni taj vent sto puse po njoj. Provjeri Zalmana na grafi, jer imam osjecaj da ti ne lezi bas dobro ili si uvaljo previse paste. I dobro kaze Mar, iskopcaj neonke, to samo stvara dodatni cumez u kucistu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
sve je clockano, proc je na 2700 mhz, memorija na 530 mhz... a kaj se grafe tice, nije clockana uopce a zalmana sam stavio prije 2 dana, lezi kak treba i malo paste sam stavio... ma u kucistu je problem... a opticke pogone ne mogu gore staviti jer su gore kablovi od napajanja i višak itd... ako stavim optiku gore svi kablovi ce bit dolje onda... dok nema stranice u kucistu je hladno, a kad stavim stranicu nakon 1h igranja necega stranica postane topla onda znate kako je tek komponentama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
A chemu neonke ako hoches zatvoriti kućište? Ja sam prije isto furao na te neonke i sta ja znam sta sve ne, sad mi je to bezveze.. i oni konverteri za neonke se griju isto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|