|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
koje kućište?
da li da kupim kućište sa ili bez napajanja? slažem si novi komp, ali nisam znao da sukućišta tako skupa. zanima me da li su napajanja koja dolaze sa kućištem kvalitetna, da mi se ne bi desilo da se neka loša pa da mi naprave sranje na kompu. mislio sam izdvojit za kućište i napajanje nekih 500kn. imate neki prijedlog? Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.12.2006. u 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kučišta sa napajanjima su ti dobra dok god su od nekoga brand name-a. Znači, ništa od onoga, za 200kn sve skupa. Neznam kakvu konfu imaš, no što misliš o nekoj kombinaciji Chieftec Delte 350W/Fortron 350W i Chieftec Midi kučišta? Napajanje ti je oko ~250kn, a Chieftec midi tower DG-01B-D-U ~320kn Znam da je prošlo okvire. Jeftinija solucija ti je ista ta napajanja + Aplus kučište (http://tinyurl.com/y4h437) Osobno, ja bih ipak dao tih 100kn više, pa kud puklo... EDIT: Krescos, jesi razmišljao što od toga nabaviti polovno? ![]() Samo da velim da nisam ništa mjenjao u tvom postu, slučajno sam edit ubacio u tvoj umjesto svoga. Pardon
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.12.2006. u 11:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2006
|
dodaj još jedno 50 -100 iimas dobro kučište |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Aplus su meni osobno ugodno iznenađenje. Izgledaju ok (neka) i kvalitetna su. Da se razumijemo, nije to Antec ili Coolermaster, ali nije ni loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
a jesu dobra FRONTIER kućišta? vidio sam ih u linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
onako... ja bi reko-nije lose ko neon i ms, ali nije ni blizu cifteku, cm-u, antecu... i jos ima loije napajanje. aplus +fortron/ciftek napajanje zemi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|