|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
adsl ugovor na 2 god?
papiri za potpisivanje bi mi trebali stići uskoro, ovaj tjedan jer ih čekam već 10 dana (GAMAD) razmišljam si malo da li da storniram zahtjev (jer sam uzeo ugovor na 2. god. i player) i da potpišem novi ali kod iskona i samo na 1.god? što bi vi preporučili proceduru znam, moram prvo faksirati da odbijam pa pričekati da to sustav obradi, pa onda opet ispočetka, ispunjavanje ugovora, faksiranje i ono najslađe - čekanje dolaska montera (lokacija je, ivanec (vuko***ina ![]() brine me ovo da ću morati čekati dugo, jer popizdit ću ako ne dobijem pod bor aDSL ![]() (a to je vrlo vjerojatno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja nikad nebi s njima potpisivo na 2 god...To su idioti, nisu vrijedni toga! Možda će te ovo obeshrabrit, al budimo realni, teško da ćeš pod bor dobit DSL...Možda za next Božić da, al ovaj sigurno ne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A ko te tjero da uzmes taj veseli mp3 player... ![]() Nije mi bas jasno zasto ljudi nasjednu na to, al ajde... Ja ne bi potpisivao nista na 2god, vec ako je moguce "preokrenuo" ugovor na samo 1 god i bez mp3 playera ![]()
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa i ja mislim da bi bilo bolje da okrenes na 1 godinu ipak je 2 godine predugo snjima bit na ugovoru bez obzira sto bi dobio mp3 player....
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam čekao mjesec dana .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ma u početku mi je bilo svejedno. buraz rekao da oće player i da on ionako plaća račun, a to istina ![]() ali sam rekao ne, i da znate koja je ***ada otkazati prijavu ako vam se ne čeka 15 dana, koliko treba da prijava za adsl prestane važiti uzet ću iskon na 1. god. mislim da bi to trebalo biti ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
od***i ih ako imas bilo kakvu konkurenciju ,ja sam potpiso u predzadnjoj akciji i dobio 2 mjeseca besplatno a sad kad vidim da mi je amis dostupan tukao bi se po glavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ja sam uzeo ugovor na dvije godine samo zbog WLAN-a inace nebi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mene zivcira sto zivim u centru zga i skoro niti jedan dsl mi nije dostupan ![]() ![]() ps. nisma htio bzvz otvarat topic, a post nije potpuno offtopic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
I ja sam u centru zg, i nemam nikakve opcije osim tekoma. Eventualno pogledaj dal ti je dostupan DCM iako sumnjam. A sto se tice konkurencije vidis kakva je situacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali ako uzmeš mp3 player pa ti je ugovor na 2 god, onda možeš za 100 kuna dobit wlan, a ugovor se ne produžuje, kaj nije tak? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|