|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Gasenje
Prije mi se ugasio komp automatski sa starom maticnom (Asus A7N8X DELUXE) kad sam dao na turn off a sad s novom (ABIT NF7-S rev. 2.0) nece nego pise kao kod starih kompova : Now is safe to turn off your computer!!! help Imam puno problema i pitanja u zadnje vrijeme zato je tolko mojih novih tema u zadnje vrijeme :burn:
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
nemas acpi pokrenut..ili apic.....mislim da je u tome fora..koji nisam ziher... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemas ukljucen APM (Advanced Power Management) u Windowsima. Koji Windowsi su u pitanju? Ajd lupit cu da su ili 2000 ili XP. Dakle: Start=>Settings=>Control Panel=>Power Options i tu bi trebao postojati tab APM i prazna kucica pored "Advanced Power Management". Chekiraj kucicu, resetiraj (ako zatrazi) i onda probaj ugasiti racunalo. Prije toga vidi da ti nije u BIOSu disejblan APM iliti Advanced Power Management. I jos jednom, nema s time veze niti ACPI niti APIC.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|