|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
umrla x800 gto2
http://www.picoodle.com/view.php?srv...m_7d70124f.jpg Evo frend mi je donesao grafičku da isprobam da li radi ili je stvarno mrtva. Obratite pozornost na zaokružene djelove grafička ima 4000mb i radi na 4mhz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
ejj..ljudi.... ![]() evo ja sam frend koji mu je dao da proba..i eto stvarno ne radi ..samo je počela trzati i odjednom se pojavio ekran sa čudnim, šarenim crtama.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Memorija roknula... Pokušaj joj smanjit takt sa ATT-om (memoriji), makar ne vjerujem da će pomoć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Taj Everest je i meni pokazivao cudne frekvencije dok ga nisam "registrirao" ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ah, izgleda da sve Radeonke iz 9800 i X800 serije podložne rikavanju u roku od 2-4 godine.. tako ja imam jednu polu mrtvu GeCube X800Pro VIVO (ona koja se da modati u X800XT) ...radi u 2D, u 3D je "gecrkt". Tako mi je zao sto je crkla, jako sam bio zadovoljan s tom grafom... citavih 2 tjedna koliko je normalno radila kod mene.
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 12.12.2006. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
A joj meni..gto2 je stvarno jedna od najboljih grafulja..i baš mi je žao.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|