|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Windows-i odjednom zamrznu
Ovako prije mi se to nije desavalopocelo tek otkada sam dobio kabelski internet(GLOBALCABLE) mozda tjedan dana nakon sta sam ga koristia pocea mi je komp, zamrzavat radim u nekom programu zamrzne,idem klikniti na neki fajl zamrzne to mi se sada jako cesto dogada i pocinje mi dizati zivce, pokusam sa CTRL+ALT+DELETE a probam nesto iskljuciti nece!!! Neznam sta je ali sumljam da sam nesto pokupia s neta jer dosta stvari skidam s neta,ima sam prije kaspeskog ali mi je istekao zadnji put prijavljivao je neke trojance,ali ih nije moga izgrisati jer je isteka,pa sam instalirao NOD32 a on nista ne nalazi kao da je komp. cist.(update sam ga ) Koristim jos Spybot S&D,Spyware Doctor oni nesto nadu i uklone,od antivirusnih programa koristim zasada NOD32,da napomenem imam XP! nevjerujem da je nesto do komp jer koristim NortonUtilities tako da ga preko njega defregmentiram,popravljam greske,na kompjuteru imam 4 particije diskovi nisu puni na svakom ima min. oko 2GB prostora,nista nisam clocka,komp ima lijepe temperature nista nije visoko sve je nisko. Ja sumljam u te trojance i mozda jos koje viruse,ima li tko kakav prijedlog kako da to rijesim i da saznam u cemu je problem Zadnje izmijenjeno od: AnG. 11.12.2006. u 20:39. Razlog: duplo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Moderatori molim vas obrisite jednu od ove dvije teme,nemogu je nikako izbrisati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ak si već skenirao sa svim alatima (s&d, ad-awareom, antivirusnim programom), defragmentiral si disk ne znam kaj bi pomoglo...jesi probal očistiti registry? da li imaš sp2 i kad je instaliran? naknadno ili sa instalacijom win? dal skidaš zakrpe za win? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Kojim antivirusnim programom bi mogao skenirati komp. mogu li instalirati vise antivirusa pša skenira pa ako koji sta uhvati??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
možeš ih više instalirati al si već naveo da si skeniral s jednim od najboljih, NOD32...ne razumijem se baš u kabelsku vezu...probaj još jedanput proskenirati sa svim alatima al prije napravi update na svakom od njih..ak ne pomaže..onda mislim da bi trebal re-instalirati win.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ovako mi pise u NOD32: ---------------------------- 11.12.2006 22:59:07 Kernel file C:\WINDOWS\system32\lviss.exe a variant of IRC/SdBot trojan 11.12.2006 22:58:40 IMON file http://www.xcardx.net/rstn2/pecom.exe a variant of Win32/Poebot trojan NT AUTHORITY\SYSTEM 11.12.2006 20:10:49 IMON file http://www.xcardx.net/rstn2/cry.exe a variant of Win32/Poebot trojan NT AUTHORITY\SYSTEM 11.12.2006 19:50:14 IMON file http://www.xcardx.net/rstn2/pecom.exe a variant of Win32/Poebot trojan NT AUTHORITY\SYSTEM 11.12.2006 14:13:44 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:13:26 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:05:45 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:05:08 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:04:08 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:04:07 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:04:07 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 11.12.2006 14:04:06 AMON file C:\WINDOWS\system32\aof.exe Win32/Codbot.BY trojan error while cleaning - operation unavailable for this type of object xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Event occurred at an attempt to access the file by the application: C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe. 10.12.2006 22:12:44 AMON file C:\WINDOWS\system32\.exe a variant of Win32/Spy.Agent.PY trojan quarantined - deleted NT AUTHORITY\SYSTEM Event occurred on a file modified by the application: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. The file was moved to quarantine. You may close this window. 10.12.2006 21:52:12 Kernel file C:\WINDOWS\system\smss.exe a variant of IRC/SdBot trojan 10.12.2006 21:51:57 Kernel file c:\windows\system\smss.exe a variant of IRC/SdBot trojan ---------------------------------- PIse mi negdje "error while cleaning" i neke nije izbrisa kako da ih makne???? Update-a sam ga ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Izbrisa mi je sve sta tu kaze da nije,samo me jedna stvar zanima instalira sam NOD32 i avast oboje mi rade istodobno i oboje imaju internet protection,mogu li ta dva programa raditi istodobno i da ne rade probleme jedan drugom??? jer sam negdje cita da nemogu 2 antivirusa raditi zajedno?? Kada sam instalira avast javila mi se poruka da avast nemoze raditi dobro sve dok se kaspersky ne uinstall-ira,ali ja sam ga izbrisa odavno s kompjutera zbog cega mi jos detektira Kasperskog ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Visok, zgodan do bola
Datum registracije: Nov 2005
|
Daj čovječe...ostavi samo nod32 i 99,99% ćeš riješit problem. Nikad ne stavljaj nekoliko antivirusa ili firewalla na isti komp.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
a možda da nabavis SP2 i update, pa onda probas, i avast ti ga je pripozna kasperskoga jer nemozes obrisat sve iz registrija uvik ostanu mali djelici, to mozes samo rusenjem windoz-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|