|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Možda je večini od vas experata to mačji kašalj ali ja sam početnik i vidim da puno puta treba nekome formatirati C: disk a ja to još uvijek neznam. ![]() Pa bih Vas zamolio da mi date neki link ili napišete HOW TO FORMAT C: : goood : hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pretpostavimo da si prvo napravio backup svojih podataka i disk je spreman za formatiranje. Podesis u biosu da first boot device bude CD-ROM. Izadjes iz biosa, za par trenutaka se na ekranju pojavi "press any key to boot from cd". Pokrenes instalaciju, prihvatis sa f8 license agreement, odaberes particiju koju zelis formatirati, a opcija glasi "format the partition with NTFS file system" ili kako vec tocno pise. Nakon formata WIN automatski pocinju sa instalacijom. Nije nista slozeno, i pita te za svaki korak, te posebno naznacuje koju tipku stisnuti za koju radnju. Sretno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
|
Evo ako nisi svati athu mozda ti ovaj link pomogne http://www.nspoint.net/~infinite/winxpzast/wininst.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
|
Valjda ce za ubuduce posluzit i ostalima koji jos ne znaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Evo atha i reanto007 malo sam se potrudio pa sam stavio temu instalacija windowsa,i sad je sve prevedeno na hrvatski i izmjenjena je prva stranica radi lakseg snalazenja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|