|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Savjeti vezani uz novu grafu
Ovako;napokon se odlučih za novu grafičku,što silom prilika što svojevoljno,jer je moja stara grafička mrtva(VGA ATI RADEON 9550,cONNECT 3D,256mb...),a kao što se i iz priloženog vidi već mi je i bilo vrijeme za novu. E pa sad razmišljala sam o VGA PCIe ATI Radeon X1600PRO MSI, 256MB DDR2-128bit, DVI, TV-Out. Sta mislite o tome? Kakva su vaš iskustva s njom? Procesor mi je AMD Sempron 2800+(pathetic,znam) pa me zanima kak će to funkcionirati? Namjeravam si nabavit Athlon 64 3500+ al tek za neka 2 mjeseca kad nakupim pare: goood : . I vidim da ću morat mijenjat i matičnu zbog ovih novih komponenti- MBO socket 754,MSI,K8N Neo-FSR,nForce 3,AGP8X,6ch,LAN,SATA-neku preporuku molim? Znam da je puno pitanja al nadam se da će biti onih voljnih pomoći.:-) Zadnje izmijenjeno od: Matilda Mother3. 17.12.2006. u 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiče grafe dalje nemoj gledat dobar izbor ali traži AGP verziju jer imaš AGP matičnu, ono što si ti našao je PCI-E, drugačije sučelje. E sad što se tiče nadogradnji etc.. Imaš stari socket, najbolje bi ti bilo da maš ovaj dok ga ne pregazi vrijeme sve prodaš i onda kupiš sve novo jer osim što ćeš teško nač neki jači proc (razlika sa tog Semprona na Athlona64 je zanemariva), nisi napisao koliko rama imaš i ostatak konfe.. Dakle sad grafa, 1GB rama ako već nemaš i guraj koliko ide a nakon toga sve podjelit/prodat/uramit i kupit sve novo. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve kao i Buljo sto kaze, btw nemoj se ljutit na njega, ipak mu poznavanje musko/zensko bas ne ide ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |