|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
prodaja d900
Ovako imam jedan super zanimljiv mobitel U ducanu d900 cijena je nekih 3300 kuna .. Ja ga prodajem za 2600 garancija i zapakiran,sve ima.... http://www.propero.hr/product_info.p...ducts_id=21113 ljudi tu vam je link mobitela,ima sve sta hocete znati o njemu,te je navedena cijena gore u desnom kutu........ svi zainteresirani javite se na pm pozdrav svima: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
evo dva linka za tebe ![]() prvi drugi drugi je posebno važan u ovom slučaju, pa zamoli moderatore da ti to premijeste i da, budući da ovo još nije na tržnici, ja ću malo, bez uvrede, prokomentirat cijenu što se na tržnici ne smije. Dakle, odi na Plavi oglasnik i pogledaj za koliko se prodaju D900 jer ti cijena preprevelika, a na ovom forumu nečeš dobit niti koliko se u PLavom traži pozdrav: hello2 : Edit: kad se ovo premijesti na Tržnicu, brišem svoj post ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
ok
Sam kazes da ga nema na trzistu,ja mislim da moja cijena nije prevelika pogledaj koja je cijena novoga toga mobitela u ducanu.... Sry moderatorima i adminima za ovo pa bih zamolio za premjestaj moja 2 posta na prodaju nisam se snasao dobro.... Sry |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|